LEGENDARNI KONCERT QUEEN ROCK MONTREAL

SAMO U CINESTAR CINEMAS SAMO 2.12.2014.

Blitz-CineStar u suradnji s Blitz film i video distribucijom te tvrtkom More2Screen na kino platna donosi snimku spektakularnog koncerta grupe Queen ROCK MONTREAL. Koncert je održan na Montreal Foru­mu 1981. godine i prvi je koncert neke rock grupe snimljen za prika­zivanje u kinima u 35 mm formatu. Ta je snimka uz pomoć najsuvreme­nijih tehnologija remasterirana i prilagođena za prikazivanje u digitalnim kinima u visokoj rezoluciji i surround zvuku te je omogućeno svim ljubitelji­ma ove poznate grupe da uživaju u jednoj od najboljih izvedbi u karijeri Queena.

Koncert ROCK MONTREAL dogodio se u godini kad je Queen bio na vrhu ljestvica singlova i albuma po prvi put te kad su postali prvi bend koji je u isto vrijeme na svim ljestvicama u Velikoj Britaniji osvojio sve prve pozicije. Nakon koncerta u Sao Paolu na kojem se okupilo više od 131 000 fanova, bend je došao u fokus mnogih glazbenih kritičara ali i obožavatelja rocknrolla.

Koncert uključuje izvedbe njihovih najvećih hitova kao što su We Will Rock You, Somebody To Love, Killer Queen, Under Pressure, Crazy Little Thing Called Love, We Are The Champions, Another One Bites The Dust, Bohemi­an Rhapsody…

Nakon prvog koncerta grupe Queen koji smo prije 2 godine mogli vidjeti u kinima Hungarian Rhapsody: Queen Live in Budapest ovo je odlična prilika svim fanovima da jedan od najboljih bendova u povijesti gledaju na velikom platnu, u sasvim posebnom ambijentu i u sasvim posebnim uvjetima, samo 2. prosinca 2014. u svim CineStar kinima.

Ulaznice su u prodaji i moguće ih je kupiti na www.blitz-cinestar.hr ili na blagajnama CineStar kina već danas.