LIAM NEESON NON-STOP U AKCIJI

 Photography By Myles Aronowitz

Hvaljeni karakterni glumac Liam Neeson, za razliku od većine svojih kole­ga, tek je u zrelim godinama postao akcijski junak. Publika je odlično prih­vatila njegovu preobrazbu iz mirnog, obiteljskog čovjeka u pravog heroja od krvi i mesa stoga ni ne čudi što je Neeson za svoj najnoviji film ponovo iza­brao žanr u kojem se savršeno snašao.

NON-STOP napeti je triler o Billu Marksu (Liam Neeson) šerifu zaduže­nom za sigurnost zrakoplova, film čija se radnja odvija  na visini od 12 000 metara. Tijekom redovnog prekooceanskog leta od New Yorka do Londona Marks dobiva niz prijetećih poruka: svakih 20 minuta bit će ubijen jedan putnik sve dok zrakoplovna kompanija ne prebaci 150 milijuna dolara na tajni bankovni račun. Marks zaključuje da je pošiljatelj poruka na letu i da misli ozbiljno pa kreće riješiti misterij koji se odigrava u stvarnom vremenu. 

Uz Liama Neesona u filmu NON-STOP glume i Julianne Moore, Michele Dockery (Downton Abbey) te friška oskarovka Lupita Nyong´o (12 godi­na ropstva).    

Non-Stop Non-Stop Non-Stop

Redatelj filma je Jaume Collet-Serra.

Umjesto službenog trailera, ekskluzivno vam donosimo njegovu LEGO verzi­ju, hommage a Lego film u kojem je Liam Neeson dao glas Šrot Drotu:

http://youtu.be/9iSMPR5zVuM

Pogledajte NON-STOP u CineStaru i odabranim hrvatskim kinima od 13. ožujka.