LJETO NAM SE VRATILO U GRAD

WALKING_SUNSHINE

Napokon! Zahvaljujući filmu WALKING ON SUNSHINE koji ovoga četvrtka dolazi u CineStar i odabrana hrvatska kina. Fell good movie godine, koktel najboljih hitova 80-ih i neodoljive romantične priče, vodi nas u šetnju sun­čanom južnom Italijom u kojoj se sprema vjenčanje Engleskinje Maddie i naočitog Talijana Rafa. Njih su dvoje odlučili stati pred oltar nakon kratkot­rajne veze, no kad Maddiena sestra Taylor stigne u Apuliju shvatit će da je Raf njezina bivša ljetna ljubav koju nikada nije zaboravila…

Ovaj veseli i zabavan film ujedno je i priča o odrastanju s glazbom kao klju­čnim čimbenikom. U WALKING ON SUNSHINE uživat će i mladi koji se 80-ih još nisu ni rodili (ali redovno slušaju glazbu iz tog vremena), kao i gene­racije stasale uz Wham, Madonnu, Human League, Cindy Lauper

walking on sunshine1

Glazbena producentica filma Anne Dudley nedavno je završila Oscarom nagrađeni hit Jadnici (Les Misérables), a redatelji su Max & Dania koji sto­je iza hit serijala StreetDance. Podjela uloga bila je dugotrajna i – vesela. Glumci nisu samo morali odgovarati likovima, morali su znati i pjevati i ple­sati, a filmska ekipa namjerno nije tražila profesionalne plesače za glavne uloge. Odlučeno je da se neće angažirati velika glumačka imena, nego će se filmska ekipa usredotočiti na mlade, svježe i entuzijastične glumce. Najteže je bilo pronaći sestre Maddie i Taylor, a na kraju su odabrane Annabel Scholey i Hannah Arterton. Zanimljivo je da je u filmu svoju prvu ulogu na velikom platnu ostvarila i Leona Lewis!

walking on sunshine

U potragu za neodoljivim Talijanom filmaši su tada otišli u Rim, a već pri prvom susretu znali su da će Giulio Berruti biti novi seks simbol cijele jed­ne generacije. Glumac visok 1,88, diplomirani ortodont, rođen je 1984., a u domovini ga već godinama nazivaju najljepšim licem (i tijelom) talijanskog filma.

walking on sunshine3

A da li je zaista tako, provjerite uostalom i sami u traileru za film WALKING ON SUNSHINE (uz napomenu – prekrasni Giulio još uvijek je single!):

http://youtu.be/8z6JB9z44-s