LOGAN – NAJBOLJI WOLVERINE DO SADA

Vizionarski scenarist i redatelj James Mangold predstavlja zaključno poglavlje filmske sage o jednom od najvećih stripovskih junaka ikad. Hugh Jackman ponovno je i po posljednji put preuzeo ulogu Wolverinea u dramatičnoj priči o požrtvovnosti i iskupljenju.

 

„Htjeli smo snimiti nešto što će biti drugačije i novo,“ rekao je Jackman, „jer mi se čini da je snaga X-Mena i Wolverinea u njegovoj ljudskosti, a ne supermoći. Istražujući njegov lik po posljednji put, htio sam istražiti do srži tko je on kao osoba, a ne samo što sve njegove kandže mogu učiniti.“

 

Jackman je od samog početka uvijek znao točno kako pronaći Loganovu ljudskost ispod njegove grube i okorjele vanjštine. Glumac je sa svojom promišljenom i dubokom glumom napravio puni krug s ovim likom – agresivni usamljenik koji je stalno imao cigaru u ustima danas je odani suborac koji je spreman sve žrtvovati za ono u što vjeruje.

 

Kritičari diljem svijeta su nahvalili film, a posebno ih je oduševio uvid u Loganov unutarnji svijet te izvrsna akcija.

 

“Najbolji Wolverine do sada. Obožavam ga. Izvrsna akcija.”  Steve Weintraub / COLLIDER
“Jedan od najboljih filmova koji sam gledao. Pun akcije i emocija. Svjedočio sam nečem posebnom.”  Louis Lecca / NUKETHEFRIDGE.COM

 

Logan: Wolverine, u distribuciji Blitza, kreće od sutra s prikazivanjem i to u najprestižnijim formatima: IMAX i 4DX, a ukoliko već niste kupili svoje ulaznice za ovaj epski film, možete to učiniti na blagajnama kina, putem aplikacija ili on-line na stranicama kina.