LONDON ISPRATIO TOMA CRUISEA I EMILY BLUNT U AVANTURU ŽIVOTA

edge of tomorrow3

U Londonu je održana prva od tri svjetske premijere filma NA RU­BU BUDUĆNOSTI kojima će prisustvovati zvijezde novog Warner Bros.-ovog SF blockbustera, Tom Cruise i Emily Blunt, zajedno s režise­rom Dougom Limanom. Svoju nemoguću misiju oni su započeli u ranoju­atarnjim satima uz neviđeno zanimanje javnosti i medija koji su ih, zajed­no s kišom, ispratili u avanturu života. Usprkos neuobičajenom vremenu održavanja premijere te dosadnim kapljicama koje nisu prestajale padati, cijelom događanju nije nedostajalo glamoura za što su se pobrinuli glumci koji su blistali na crvenom tepihu ponosni na film koji je dan prije početka prikazivanja u kinima diljem svijeta već pokupio najviše ocjene kritičara.

Prelijepa Emily Blunt, koja se na premijeri pojavila samo tri mjeseca na­kon što je rodila kćer Hazel, u jednom je trenutku čak i držala kišobran Tomu Cruiseu koji je iznimno dobre volje odgovarao na pitanja novinara i rado se slikao s brojnim obožavateljima.

Ekipa filma NA RUBU BUDUĆNOSTI nakon Londona uputila se u Pariz na još jednu premijeru, a nakon što osvoje grada svjetlosti na redu je večer­nja šetanja crvenim tepihom u New Yorku kojom bi trebao završiti ovaj jedinstveni pothvat.

Prisustvovati trima premijerama u tri grada i tri države u jednom danu za­sigurno će biti teško nadmašiti, kao i film za kojeg mnogi kažu kako je najbolji Tomov uradak do sada.