MAJSTORI RJEŠAVAJU HITNE INTERVENCIJE!!!

MAJSTORI RJEŠAVAJU HITNE INTERVENCIJE NA DAN ŽENA SAMO U CINESTARU!!!

Svima koji pate od kroničnog nedostatka dobre zabave, kao i onima kojima je potrebna poveća doza instant smijeha, ove subote, na Dan žena, u po­moć priskaču MAJSTORI!

 dan žena

Pet dana prije početka redovne projekcije MAJSTORI će rješavati sve hitne intervencije navedenog tipa samo u CineStar kinima!

Osim pretpremijernih projekcija nove urnebesne komedije Dalibora Matani­ća, CineStar je za Dan žena svojim posjetitelji(ca)ma pripremio i cijeli niz drugih iznenađenja:

  • uz kupnju 2 ulaznice dolazi i i DVD Što je muškarac bez brkova ili Pje­vajte nešto ljubavno
  • najsretniji će ispod svoga sjedala pronaći poklon
  • samo 8.3. moći će se kupiti ŽENSKI MENI za 29, 90 kn u kojem se na­laze srednje kokice (karamel ili slane), srednje piće (Coca-Cola, Fanta, Sprite ili Jana) 0,5 l te CONVERSE poklon bon u vrijednosti od 150 kn
  • a u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) na projekciji u 19 sati Dan žena proslavit će se uz druženje s režiserom MAJSTORA i glumcima iz filma te uz čašu šampanjca i cvijet koji čeka svaku damu!

Više informacija potražite u CineStar kinima, na www.blitz-cinestar.hr, kao i na Facebook stranici facebook.com/CineStarMultiplexi.

U MAJSTORIMA Keka (Areta Ćurković) je virtuozna domaćica koja pati zbog letargije u koju je ušao njen brak s Bajom (Nikša Butijer), zabrinutim željezničarom. Da bi sve bilo gore, Keki se mahnito udvara Ilija (Goran Bogdan), majstor za popravke koji svojom nespretnošću izaziva pravu apo­kalipsu gdje god se pojavi. Nakon što Baja napokon shvati Ilijine namjere i nakon što joj demoliraju cijelu kuću svojim nespretnim obračunima, Keka odlučuje napustiti obojicu muškaraca te odlazi na put tamo gdje je jedino donekle osjetila sreću – u malo primorsko mjesto u kojem su ona i Baja bili na bračnom putovanju. Stvari se dodatno počinju komplicirati kad Keka zap­ne za oko Luji (Bojan Navojec), atipičnom usamljenom ribaru-galebu. Baja i Ilija istovremeno odluče krenuti u najveću avanturu svojih života kako bi dokazali svoju ljubav prema Keki…