NOVI TRAILER ZA MARVELOV X-MEN: DARK PHOENIX IZGLEDA SPEKTAKULARNO!

Deset godina nakon zbivanja u filmu X-Men: Apocalypse, X-MEN-i se suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem – jednom od njih, Jeanom Gray.

 

Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jeana je gotovo ubijena kada je pogođena tajanstvenom kozmičkom silom. Kada se vrati kući, ta sila je učini još moćnijom, ali postaje i nestabilnija. U borbi s novom silom, Jeana oslobađa moći koje ne može kontrolirati i razumijeti. Budući da je sada izvan kontrole, povrijedit će one koje najviše voli te uništiti sve veze koje drže X-MEN-e zajedno. Sada, kada im se obitelj raspala, morat će naći način da se ponovno ujedine – ne samo kako bi spasili Jeanu, već da spase planet od izvanzemaljaca koji žele zavladati galaksijom.

 

Dark Phoenix baziran je na X-Men priči The Dark Phoenix Saga koju su još daleke 1980. godine napisali Chris Claremont i John Bryne koji je ujedno i ilustrirao strip. The Dark Phoenix Saga smatra se jednom od klasičnih X-Men priča, u rangu sa naslovima poput Days of Future Past.

 

Režiju preuzima Simon Kinberg, producent svih X-MEN-a. Sophie Turner (X-Men: Apocalypse, Game of Thrones) ćemo gledati u ulozi Jeane Gray. Michael Fassbender (Alien: Savez, Assassin’s Creed) se vraća kao Magneto, a James McAvoy (Podvojen, Atomska plavuša) kao profesor Charles Xavier. Jennifer Lawrence (Igre gladi, Crveni vrabac, Majka!) vraća se kao Mystique, Nicholas Hoult (Miljenica, Deadpool 2, Pobješnjeli Max: Divlja cesta) kao Beast, Tye Sheridan (Igrač broj 1, Deadpool 2) kao Cyclops te Evan Peters (Deadpool 2) kao Quicksilver. Jessica Chastain (Velika igra, Crimson Peak) će im se pridružiti u ulozi negativke Smith.

 

X-MEN: DARK PHOENIX, u distribucijia Blitza, u kina dolazi 6. lipnja ove godine.