MEDVJEDIĆ PADDINGTON OBASJAT ĆE VAŠE BLAGDANE!

Omiljeni dječji književni klasik ‘Medvjedić Paddington’, uz kojeg su od 1958. odrasle brojne generacije, ponovno dolazi na velika platna i progovara hrvatski! Ovaj prelijepi obiteljski film nova je čarolija producenata Harryja Pottera u kojoj su u glavnim ulogama Hugh Bonneville (kojeg smo imali priliku gledati u popularnoj seriji “Downtown Abbey”), Hugh Grant (Četiri vjenčanja i sprovod, Dnevnik Bridget Jones)  i Sally Hawkins (Godzilla, Sve o jednoj djevojci). Svi oni, zajedno sa simpatičnim peruanskim medom koji je doputovao u London u potrazi za novim domom, ovaj će Božić učiniti nezaboravnim brojnoj maloj i velikoj djeci, čemu će svakako pridonijeti i atraktivna sinkronizacija. Naime, našem Paddingtonu glas je posudio Filip Juričić, a ostale glasove posudili su Ranko Tihomirović, Hrvoje Klobučar, Ivan Glowatzky, Natalija Đorđević i mnogi drugi.

 

Ovaj peruanski medvjedić svoje londonske avanture je započeo, poprilično uspješno, 2014. godine kada se našao sam i izgubljen na stanici Paddington. No, sreća mu se osmjehnula kada ga je pronašla simpatična obitelj Brown. Sada kada se medvjedić Paddington sretno smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici te će morati odraditi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Paddingoton i Brownsi će morati krenuti u potragu za lopovom!
 

Film Medvjedić Paddington 2, u distribuciji Blitza, pogledajte pretpremijerno već od 2.12. u CineStaru i ostalim kinima.