MEDVJEDIĆ PADDINGTON OSVAJA HRVATSKA SRCA

Omiljeni dječji književni klasik MEDVJEDIĆ PADDINGTON, uz kojeg su od 1958. odrasle brojne generacije, napokon dolazi na velika platna—i progo­vara hrvatski! Ovaj prelijepi obiteljski film nova je čarolija producenata Harryja Pottera u kojoj su u glavnim ulogama Hugh Bonneville, Nicole Kidman  i Sally Hawkins. Svi oni, zajedno sa simpatičnim peruanskim medom koji je doputovao u London u potrazi za novim domom, ovaj će Bo­žić učiniti nezaboravnim brojnoj maloj i velikoj djeci, čemu će svakako pri­donijeti i atraktivna sinkronizacija. Naime, našem Paddingtonu glas je posudio Filip Juričić, Vanda Winter pobrinula se da i Nicole Kidman priča hrvatski, dok su Hughu Bonnevilleu i Sally Hawkins svoje glasove dali Ranko Tihomirović i Natalija Đorđević.

Film MEDVJEDIĆ PADDINGTON prati komične avanture mladog medvjeda s crvenim šeširom koji doputuje u London te se nađe izgubljen i usamljen na željezničkoj stanici. I baš kad se poboji da gradski život nije onakav kak­vim ga je zamišljao, pojavi se obitelj Brown. Oni pročitaju rukom napisanu poruku obješenu o njegov vrat (Molimo vas, pazite na ovog medvjeda. Hva­la) i ponude mu čaj, ime i krov nad glavom. Čini se da mu se sreća osmjeh­nula, sve dok ga ne uoči muzejska preparatorica životinja…

MEDVJEDIĆA PADDINGTONA pogledajte od 18. prosinca u CineStar Cinemas i uključite se u humanitarnu akciju Svi za medu, jer od svake prodane ulaznice 1 kn odvaja se za kupnju medicinskih medvjedića Teddy the Guardiana za dječje odjele odabranih hrvatskih bolnica te bolnice u Mo­staru i Bihaću. Uz film grickajte i kokice iz Medo za Medu menija jer od sva­kog kupljenog menija za akciju se odvaja dodatnih 5 kn! Organizatori akcije Svi za medu su Blitz-CineStar d.o.o. i Blitz film i video distribucija d.o.o.

A poziv na najbolju božićnu zabavu ove godine pogledajte ovdje:

http://youtu.be/FsOlr4hu9Hs