MEG: PREDATOR IZ DUBINA RUŠI REKORDE!

MEG: PREDATOR IZ DUBINA SA JASONOM STATHAMOM U GLAVNOJ ULOZI
VEĆ U PRETPREMIJERNOM LIMITIRANOM OTVARANJU RUŠI REKORDE NA KINO BLAGAJNAMA!

 

Meg: Predator iz dubina je novi znanstveno-fantastični akcijski triler studija Warner Bros, snimljen po istoimenoj knjizi Stevea Altena, koji ovog ljeta oduševljava publiku diljem svijeta.

Film je internacionalno zaradio već preko $300m a još se nije otvorio na svim tržištima. U Hrvatskoj se film pretpremijero prikazuje od 16. kolovoza na limitiranom broju projekcija i već ruši rekorde gledanosti. Redovna distribucija kreće ovog četvrtka, 23. kolovoza, i očekuje se veliki interes publike i gužva na kino blagajnama.

 

 

Ovaj napeti triler donosi priču o roniocu Jonasu Tayloru, kojeg tumači Jason Statham, jedan od najatraktivniji glumaca današnjice, koji se našao pred najvećim i najagresivnijim predatorom u povijesti životinjskog carstva. Taylora će progoniti ono što je vidio, a što ne može drugima dokazati. Kada su ga okarakterizirali kao luđaka koji pati od posttraumatskog stresa, Taylor se odluči vratiti u dubine Pacifika gdje će se suočiti s najgorim užasom. Odluči pomoći ekipi međunarodnog podvodnog istraživačkog centra u oslobađanju oštećene i onesposobljene podmornice na dnu Marijanske brazde.

 

Film je režirao Jon Turtletaub, a uz Stathama u glavnoj, u sporednim su ulogama Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao te Cliff Curtis.

Meg: Predator iz dubina, u distribuciji Blitza, u redovnu distribuciju kreće 23. kolovoza. Ulaznice možete nabaviti već danas na CineStarovoj i Cineplexxovoj web stranici.