METALNA ZVIJEZDA VRAĆA SE S DRUGOM SEZONOM NA CINESTAR TV PREMIERE 1

Tim Roth vraća se u drugoj sezoni serije Metalna zvijezda (Tin Star), napetog trilera koji je prvom sezonom oduševio gledatelje. Druga sezona nastavlja se točno tamo gdje smo ostavili našeg nevjerojatnog heroja, dislociranog od civilizacije u divljini Stjenjaka, 4800 kilometara dugog i 700 kilometara širokog gorja Sjeverne Amerike.

 

Druga sezona dublje se bavi neobičnom religijskom zajednicom u koju dolazi obitelj Jima Wortha (Tim Roth) nakon što ga ostavljaju samoga u divljini na rubu smrti, bježeći od roditelja Anne Worth. Ipak, miroljubiva prerijska obitelj čuva u sebi mnoge tajne i Anna je uskoro primorana tražiti pomoć svog oca. Kako bi Jim pronašao način spašavanja svoje obitelji, mora sklopiti neugodni savez s osobama od kojih je nastojao pobjeći. Preživjevši oštru zimu i fatalne rane, Jim se vraća u grad, no nisu svi sretni što ga vide.

 

U drugoj sezoni vidjet ćemo povratak Christine Hendricks u ulozi moralno nestabilne izvršne direktorice uljne kompanije. Predstavit će se i dva nova lika – John Lynch i Anamaria Marinca.

 

Druga sezona Metalne zvijezde emitirat će se od 24. veljače, od ponedjeljka do četvrtka u 21:00 na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Pogledajte najavu i pripremite se za još više kaosa!