MICHAEL MANN SNIMIO JE NOVI FILM

BLACKHAT

Danas je cijeli svijet povezan. Računala, telefoni, bankarske transakcije, zdrastveni kartoni, svjedodžbe, satelitska navođenja, slike… Informacije su koje kolaju, ali i koje su negdje pohranjene. Da ništa nije sigurno već su mnogo puta dokazali brojni upadi hakera u najbolje čuvane institucije poput Pentagona i FBI-ja, što samo potvrđuje činjenicu da su u svakome trenutku nekome dostupni podaci o nama, pa tako i čitavi naši životi. Ova prikrivena prijetnja zaintrigirala je slavnog redatelja Michaela Manna (Posljednji Mo­hikanac, Vrućina, Probuđena savjest) koji je nakon podrobnog proučavanja odlučio snimiti akcijski krimić pod nazivom BLACKHAT.

U BLACKHAT-u cijeli se jedan globalni sustav nađe pred napadom opasnih kriminalaca, pa su vlade Sjedinjenih američkih država i Kine primorane an­gažirati nekadašnjeg briljantnog studenta MIT-ja, koji služi 15-godišnju zat­vorsku kaznu zbog hakiranja, kako bi spasio svijet od kaosa u kojem se mo­že naći. Njegovo je ime Nicholas Hathaway, a u filmu BLACKHAT tumači ga Chris Hemsworth.

BLACKHAT dolazi u kina 15. siječnja 2015., a uvod u ovu napetu priču po­gledajte u zanimljivom traileru kojeg predstavljamo ovdje:

 

http://youtu.be/7Za7yTrmJcc