MIR, STIŽE ‘MIR!

 

PREDSTAVLJAMO NOVI TEASER TRAILER ZA
“BUBIMIR BUBIMIR”: PONOVNO BUĐENJE KAOSA U BURTONOVOM SVIJETU

 

Michael Keaton se vraća u svojoj legendarnoj ulozi Bubimira, demona sa smislom za humor kakav još niste vidjeli, spreman da na potpuno nov način oživi kaos i ludilo. Uz njega, zvjezdani povratak Winone Ryder kao Lydia Deetz i Catherine O’Hare u ulozi Delie Deetz, zajedno sa svježim licima poput Anye Taylor-Joy i Chrisa Hemswortha koji donose nove dimenzije ovoj bezvremenskoj priči. Posebno se ističe Jenna Ortega u ulozi Astrid, Lydijine kćeri, koja svojom snažnom izvedbom dodaje novu razinu dubine i emocije ovom već bogatom univerzumu.

 

 

Dok se tri generacije obitelji Deetz vraćaju kući suočavajući se s tragedijom, otkriće misterioznog modela grada u potkrovlju nehotice otvara portal prema Zagrobnom životu. S vremenom na izmaku, samo je pitanje trenutka prije nego što Beetlejuice ponovno prizove svoje jedinstvene vragolije.

“Bubimir Bubimir” je film koji istovremeno pulsira akcijom i emocionalnom dubinom, otkrivajući srž likova u borbi protiv nepravde. Ne propustite ovaj film koji ne samo da se poigrava granicama žanra, već i postavlja nove standarde u pripovijedanju, dok nas vodi kroz uzbudljivu i duboko emotivnu priču otkrivanja i samootkrića.

„Bubimir Bubimir“, u distribuciji Blitz filma, u kina diljem Hrvatske dolazi 5. rujna 2024.

YouTube: @BlitzHrvatska
Facebook: @BlitzHrvatska
Instagram: @BlitzHrvatska
TikTok: @BlitzFilm