NA JUČERAŠNJOJ UTAKMICI SUPERBOWL-A OBJAVLJEN JE TRAILER ZA TREĆI NASTAVAK FRANŠIZE DEADPOOL

DEADPOOL I WOLVERINE

 

DOBNA OZNAKA R ZA NJIH NIJE NOVOST,
ALI JEST ZA DISNEY 🙂

 

Zagreb 12.02.2024. – Tijekom jučerašnje utakmice na Superbowl-u debitirao je prvi trailer najiščekivanijeg antiheroja studija Marvel ove godine – DEADPOOL I WOLVERINE. Uz Ryana Reynoldsa u nenadmašnoj ulozi Deadpoola ovog puta možemo uživati i u povratku Hugha Jackmana kao Wolverina. Njih će dvojica zajedno promijeniti povijest MCU-a.
Trailer počinje na rođendanskoj zabavi Wadea Wilsona koju prekidaju agenti Time Variance Authority, koji ga vraćaju u stožer i upućuju na misiju prikazujući mu slike iz povijesti studija Marvel, uključujući Kapetana Ameriku, Iron Mana i Thora.
“Vaš mali kinematografski svemir će se zauvijek promijeniti. Ja sam Mesija. Ja sam Marvelov Isus,” kaže Deadpool!

Novi nastavak Deadpoola režirao je Shawn Levy, redatelj franšize Noć u muzeju, koji je s Reynoldsom surađivao na filmovima Free Guy i The Adam Project. Uz Reynoldsa i Jackmana u filmu glume Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen. 

Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy i Lauren Shuler Donner su producenti, a Louis D’Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg i Jonathon Komack Martin su izvršni producenti. Scenarij filma DEADPOOL I WOLVERINE su napisali Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells & i Shawn Levy.

DEADPOOL I WOLVERINE studija Marvel u distribuciji Blitza pogledajte u kinima diljem Hrvatske  od 25. srpnja 2024.