NA RUBU BUDUĆNOSTI

 

TOM CRUISE I EMILY BLUNT KREĆU U UTRKU S VREMENOM

28. SVIBNJA POJAVIT ĆE SE NA TRI SVJETSKE PREMIJERE FILMA NA RUBU BUDUĆNOSTI U TRI GRADA MEĐUSOBNO UDALJENA TISUĆAMA KILOMETARA

Dan prije dolaska u hrvatska kina, 28. svibnja, zvijezde novog Warner Bros.-ovog SF blockbustera NA RUBU BUDUĆNOSTI, Tom Cruise i Emily Blunt te redatelj Doug Liman (Bourneov identitet, G. i gđa. Smith) upustit će se u pravu utrku s vremenom prisustvujući trima svjetskim premijerama koje će se s razmakom od nekoliko sati održati u Londonu, Parizu i New Yorku.

Poput glavnog junaka filma NA RUBU BUDUĆNOSTI, pukovnika Williama Cagea (Cruise) koji se nađe zarobljen u vremenu, slavni će trojac 28. svib­nja u 7 ujutro biti na crvenom tepihu u Londonu (u kojem radnja filma i započinje), u 14 sati u Parizu, a istu večer u New Yorku će prisustvovati američkoj premijeri u 22 sata koja uključuje projekciju s početkom zaista NA RUBU BUDUĆNOSTI—28. svibnja u 23 59.

Bit će to najbolji uvod u impresivnu znanstveno-fantastičnu blockbuster akciju snimljenu prema  hvaljenom romanu japanskog pisca Hiroshija Sa­kurazake  Sve što moraš učiniti je ubiti.

Više informacija fanovi mogu potražiti na službenoj stranici filma www.edgeoftomorrowmovie.net , a trailer pogledajte ovdje: 

http://youtu.be/UZmP4SntiJ4