NAJAVLJEN NASTAVAK KINO HITA RAZLIČITA

DIVERGENT SERIES: INSURGENT

PREDSTAVLJAMO UPRAVO OBJAVLJEN PRVI TRAILER

Trenutno najzaposlenija mlada glumica Shailene Woodley, koju smo upo­znali u velikom proljetnom kino hitu RAZLIČITA i koja nas je osvojila mae­stralnom glumom u Krive su zvijezde, nastavlja svoj zvjezdani put.

Naime, film koji ju je i vinuo u hollywoodsku A-klasu sljedeće godine dobiva nastavak razvijajući tako radnju identično kao i originalni bestseller predlo­žak, serijal RAZLIČITA Veronice Roth.  Futuristični triler pod nazivom INSURGET u kina dolazi u ožujku, a u njemu ćemo moći saznati što se da­lje dešava sa skupinom ljudi koji se ne mogu uklopiti u društvo budućnosti koje je podijeljeno na frakcije, jer osjećaju da nisu samo nesebični, neus­trašivi, učeni, dobrohotni ili iskreni, nego u sebi imaju više ovih osobina.

Naime, u Chicagu koji je iscrpljenom ratom nedostaje hrane i ostalih resur­sa pa je za mir i normalno funkcioniranje zajednice najbolje da svaka frakci­ja radi onom u čemu je najbolja: oni iz Nijekanja su nesebični i zbog toga upravljaju gradom, Neustrašivi su zaduženi za obranu, Učeni osiguravaju nove izume i tehnološki napredak, Dobrohotni uzgajaju hranu, a pripadnici Iskrenosti od malena se odgajaju da ne skrivaju apsolutno nikakve tajne. Na svoj 16-rođendan svatko mora izabrati kojoj frakciji, odnosno skupini pripada.

U obitelji nesebičnih odrasta Beatrice Tris Prior (Shailene Woodley) koja se suočila sa svojim najvećim strahom kad je otkrila da je RAZLIČITA, od­nosno da njezina osobnost ne odgovara ni jednoj frakciji. Nakon što sama sebe pokuša prisiliti da se ipak uklopi u podjelu koja joj je nametnuta, ona postaje pobunjena (INSURGENT) te shvaća da nije jedina. Kao što to uvi­jek biva, promjene će pokrenuti upravo oni koje društvo smatra najvećim otpadnicima…

Drugi nastavak RAZLIČITA serijala režirao je Robert Schwentke, a u njemu glume i oscarovka Kate Winslet, Zoë Krawitz, Theo James te Shailenein partner iz  Krive su zvijezde Ansel Elgort.

Pogledajte ekskluzivno prvi trailer koji je upravo objavio studio Lionsgate:

 

http://youtu.be/7Ql1T41Jw5U