SHAZAM! – NAJBOLJE OCIJENJEN DC FILM IKAD NA ROTTEN TOMATOESU

Napokon je prošla zabrana objava kritika najnovijeg DC filma SHAZAM! i suđeći prema njima ovo je najbolje ocijenjen DC film ikada. Na Rotten Tomatoesu je ocijenjen sa čak 93% .

 

U nastavku donosimo samo neke od komentara na film:

 

“Shazam! je jedan od najboljih i najzabavnijih filmova o superherojima.”
Mark Hughes, Forbes

“Zašto ovaj film nije smješniji?” Ovo ste možda pomišljali za neke filmove, ali za Shazam! nećete.” 
Jason Guerrasion, Business Insider

” Film je razvalio!” 
@BRANDONDAVISBD

“Zachary Levi je rođen za ovu ulogu!”
Eeisenberg

“Topao, duhovit, s odličnim likovima, Shazam! je jednostavno jedan od najzabavnijih filmova ikad snimljenog o superheroju.”
IndieWire

“Levijeva izvedba je nevjerojatna – on je potpuno iskren. Šale su mu nevjerojatne.“
Variety

„Shazam! je munja neočekivane radosti vrijedna svake vaše kune i vremena.“
Lindsey Bahr, Associated Press

„Shazam! je jedinstveni film o superheroju. Ovo bismo dobili da je Spielberg snimio film o superjheroju 80-ih godina.“
  Mark Hughes, Forbes

 

Sudeći prema svim kritikama, ovo će biti najzabavniji film o superheroju ove godine i jedva čekamo da dođe u kina. Redatelj filma je David F. Sandberg, stvoritelj filma Annabelle: Početak.

 

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je samo reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim! Može li letjeti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Shazam isprobava granice svojih moći, ali morat će brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

 

U glavnim ulogama su Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews, Marta Milans, i Djimon Hounsou.

 

SHAZAM!, u distribuciji Blitza, u kina dolazi 4. travnja, i to u najboljim formatima (IMAX, 4DX, REALD 3D), a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.