NAJBOLJE OTVARANJE STUDIJA 20th CENTURY FOX SVIH VREMENA U HRVATSKOJ

Film koji je postao instant senzacija i prije dolaska u kina, nakon prvog vi­kenda prikazivanja u Hrvatskoj svoj je zvjezdani status potvrdio i brojkom.

Naime, DEADPOOL je ostvario najbolje otvaranje u 2015. te ujedno i najbolje otvaranje svih vremena studija 20th Century  Fox u Hrvatskoj s brojkom od  39.767 gledatelja i zaradom od 1.362.970,00 kn u samo prvom vikendu prikazivanja u domaćim kinima!

Da je ovog Valentinova Deadpool bio prvi izbor u kinima dokazuju i brojne rasprodane kinodvo­rane proteklog vikenda te i one unaprijed rasprodane do kraja tjedna. DEADPOOL se može pohvaliti i rekordnim brojem gledanosti u svijetu, a jedan od najzanimljivijih podataka je da je najuspješniji film u svijetu s oznakom R i zaradom od čak 135 milijuna dolara, što njegovu zaradu čini većom od prethodnih filmova o superjunacima (osim ‘Osvetnika’).

DEADPOOL se prikazuje u hrvatskim kinima od 10. veljače u distribuciji Blitz film i video distribucije.

https://youtu.be/uzFyyJT_3hY

Film je temeljen na priči o najneobičnijem antijunaku Marvel Comicsa. DEADPOOL je priča o životu bivšeg operativca i specijalca koji je postao plaćenik Wade Wilson, a nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja postaje poznat kao Deadpool. Naoružan novostečenim moćima i mračnim uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u lov na čovjeka koji ga je zamalo uništio. Glavnu ulogu u filmu ima Ryan Reynolds, koji je i producent, a tu je legenda Marvel Comicsa Stan Lee kao izvršni producent, koji ujedno ima i zabavnu cameo ulogu.