NAJBOLJE OTVARANJE SVIH VREMENA U HRVATSKOJ!

Film koji je postao svjetska senzacija i prije dolaska u kina, nakon prvog vi­kenda prikazivanja u Hrvatskoj svoj je zvjezdani status potvrdio i brojkom. Naime, PEDESET NIJANSI SIVE ostvario je najbolje otvaranje u 2015. te ujedno i najbolje otvaranje svih vremena u Lijepoj našoj sa zaradom od 2 237 565 kuna. Zbrojem ulaznica prodanih u pretprodaji te na dane prikazivanja za vikend koji je obilježilo Valentinovo film PEDESET NIJANSI SIVE pogledalo je 66 545 gledatelja čime se ova sasvim originalna ljubav­na priča snimljena prema istoimenom bestselleru E. L. James upisala zlatnim slovima u povijest hrvatskog kinoprikazivaštva. 

Da zanimanje za g. Greya ne jenjava dokazuju brojne rasprodane kinodvo­rane do kraja sljedećeg tjedna kao i mediji koji ne prestaju pratiti sve veza­no uz ovaj intrigantni naslov. PEDESET NIJANSI SIVE može se pohvaliti i da je do sada zaradio 158 milijuna dolara na 58 teritorija na kojima se počeo prikazivati što je najuspješniji međunarodni rezultat filma R oznake u povijesti.

Film PEDESET NIJANSI SIVE prikazuje se u hrvatskim kinima od 12. veljače u distribuciji Blitz film i video distribucije.