NAJBOLJE S OVOGODIŠNJEG COMIC-CONA!

Ovo su dva najiščekivanija hita koja krajem godine stižu u naša kina

 

 

Upravo je završio Comic-Con San Diego, institucija koja privlači preko 130 tisuća posjetitelja godišnje, a svi najveći filmski hitovi godine prvo se najavljuju upravo tamo.

 

Studio Warner Bros ni ove godine nije razočarao, a u nastavku donosimo najsvježije trailere filmova koji će obilježiti kraj godine:

 

ČUDESNE ZVIJERI: GRINDELWALDOVA ZLODJELA
Nakon što su nas oduševili svakim novim nastavkom o Harryju Potteru, J.K.Rowling i studio Warner Bros. nisu nas razočarali ni prošle godine filmom Čudesne zvijeri i gdje ih naći. Ovog studenog stiže nam novi nastavak pod nazivom “Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela”, u kojem pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu (Johnny Depp). Radnja ovog nastavka se prema traileru čini puno dinamičnija. A uz sjajan scenarij i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osjećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako će drugi nastavak Čudesnih zvjeri biti prava filmska poslastica koja će se gledati u najprestižnijim filmskim formatima – IMAX, 4DX i RealD 3D.

 

 

 

AQUAMAN
Veliko uzbuđenje izazvalo je predstavljanje još jednog filma studija Warner Bros. Radi se o vizualno fantastičnoj i akcijom nabijenoj avanturi Aquaman sa Jasonom Momoom u glavnoj ulozi. Režirao ga je James Wan, poznat po franšizi Prizivanja i Brzi i žestoki.
Uz Jasona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još nemali broj fantastičnih glumaca. Ocean Mastera glumi Patrick Wilson, Amber Heard glumi kraljicu mora Meru, a Willem Dafoe je Aquamanov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oscar® Nicole Kidman glumi kraljicu Atlannu, dok je Temuera Morrison preuzeo je ulogu Aquamanovog oca.

 

Ovo je film koji će se također morati pogledati u najboljim IMAX, 4DX i 3D formatima, a u distribuciji Blitza stiže krajem godine.