NAJBOLJE VIKEND OTVARANJE PIXAR FILMA SVIH VREMENA U HRVATSKOJ I NAJBOLJE OTVARANJE FILMA REGIJI !

 

Veliki hit studija Disney i Pixar kojeg su vjerni obožavatelji čekali punih devet godina ruši rekorde već od prvog vikenda prikazivanja u svim domaćim kinima.

Nakon iznimno uspješne premijere, film “Izvrnuto Obrnuto 2” odmah je zasjeo na vrh domaćih kina! Film je oduševio publiku i ostvario izvanredne rezultate kao najbolje vikend otvaranje Pixar filma svih vremena sa zaradom od 140.205 eura u Hrvatskoj, čime je film ostvario najveći box office u regiji.

Ovi izvanredni brojevi odražavaju široku privlačnost filma i entuzijastičan odgovor publike. “Izvrnuto Obrnuto 2” vodi gledatelje na emocionalno i vizualno putovanje, spajajući prepoznatljivu Disney priču s impresivnom Pixar animacijom.

 

 

U prvom nastavku emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje morale su se nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, a sada kada Rajka postaje tinejdžerica život joj postaje još više emotivno zahtjevan.

Nova emocija, Tjeskoba unosi nemir u Rajkin um. Ona je poput snopa iscrpljene energije, uvijek budna i entuzijastično se brine o svim mogućim negativnim ishodima. Njezin cilj je osigurati da je Rajka spremna suočiti se sa svim izazovima. Pojavljuje se i Zavist, koja je čvrsto odlučna u svojoj ljubomori prema tuđim stvarima. Stalno je ljubomorna na ono što drugi posjeduju i ne stidi se izražavati svoje želje. Tu je i letargična Dosada koja često dodaje dozu tinejdžerske apatije Rajkine osobnosti te Sram kojemu je najdraže ostati u sjeni.

Film  „Izvrnuto obrnuto 2“ u distribuciji Blitz filma možete pogledati u svim kinima, a ulaznice potražite na blagajnama kina ili njihovim web stranicama.

YouTube: @BlitzHrvatska
Facebook: @BlitzHrvatska
Instagram: @BlitzHrvatska
TikTok: @BlitzFilm

Fotografije skinite na linku: https://we.tl/t-8nDb6gVcu7

Link na trailer: https://www.youtube.com/watch?v=TWYtG2XkkAI&t=15s