NAJGLEDANIJI HOROR SVIH VREMENA – ONO: DRUGO POGLAVLJE PRESTRAŠIO REKORDAN BROJ HRVATA

Novi kino hit kompanije Warner Bros, u distribuciji Blitz filma, već je nakon prvog vikenda distribucije pogledalo rekordnih 34.667 gledatelja, te je time ostvario najjače otvaranje franšize Ono, ali i najbolje otvaranje takvog žanra svih vremena u Hrvatskoj! Rekord je do sada držao horor Časna (Nun), koji se otvorio u isto vrijeme prošle godine. Koliko je film strašan dokazuje i zabranjeni preroll video od strane Youtube kanala, kao suviše šokantan za gledatelje.

 

Zastrašujući nastavak horor hita ONO iz 2017., koji zaokružuje epsku priču Kingovog istoimenog romana, popeo se na #1 mjesto na kino blagajnama i zaradio impresivnih 1.329.740,44  kuna u Hrvatskoj.

 

Film ONO DRUGO POGLAVLJE, redatelja Andyja Muschiettia, veliko finale u kojem se Klub Gubitnika jednom zauvijek obračunava sa zlim Pennywiseom otvorio se na 97 ekrana, sa rasprodanim projekcijama i fanovima koji su čekali u redu kako bi među prvima pogledali veliku završnicu.

 

Iz studija su potvrdili kako uspješno vikend otvaranje dokazuje da su fanovi prvog nastavka jedva dočekali vidjeti ujedinjen Klub Gubitnika u borbi s jednim od najvećih zlikovaca svih vremena – Pennywiseom: “Oduševljeni smo ovim nevjerojatnim brojkama i iščekujemo snažne preporuke koje će osigurati odlične rezultate kroz cijelu jesen.”

 

Bill Skarsgård je reprizirao svoju ulogu Pennywisea, kao i mladi članovi Kluba Gubitnika: Jaeden Martell, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer i Wyatt Oleff. U filmu također glume i James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone i Andy Bean, kao odrasle verzije članova Kluba.

 

Najstrašniji film godine, u distribuciji Blitza, možete pogledati već danas u svim kinima i za potpun doživljaj u najboljim kino formatima – IMAX i 4DX.