NAJNOVIJI BLOCKBUSTERI PREMIJERNO U VAŠEM DOMU

VRUĆA JESEN NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA

NAJNOVIJI BLOCKBUSTERI PREMIJERNO U VAŠEM DOMU SAMO NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA!

 

Ljubitelje novih filmskih naslova zasigurno će razveseliti vijest da ove je­seni CineStar TV Premiere kanali po prvi puta na male ekrane do­nose filmske hitove poput komedije Legende u Vegasu (s legendar­nom glumačkom četvorkom koju čine  Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman i Kevin Kline), akcijski triler Plan za bijeg (u kojem Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger zajedničkim snagama pokuša­vaju pobjeći iz tehnološki najnaprednijeg zatvora na svijetu), znanstveno-fantastičnu avanturu Enderova igra s Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi te kao najbolji uvod u završnicu megauspješne franšize Igre gladi koja dolazi u studenom u kina, drugi nastavak serijala kojim se proslavila mlada oskarovka Jennifer Lawrence Igre gladi: Plamen.

http://youtu.be/DQTtR0DhIGo

Ovo su samo neke od kinouspješnica koje su prije godinu dana vladale svjetskim kinima i u kojim će zahvaljujući novoj jesenskoj shemi CineStar TV Premiere kanala moći uživati i domaća publika u udobnosti vlastitog doma. Naime, osim navedenih blockbustera  najmlađe na CineStar TV Pre­miere kanalima u studenom očekuje Khumba, raskošno produciran animi­rani film o zebri koja je rođena samo s pola pruga, dok će stariji moći iza­brati između premijernih naslova kao što su futuristička pustolovina Rid­dick: Vladar tame s Vinom Dieselom ili ratni triler  Sezona lova  u čijem su središtu dvojica veterana rata u Bosni koje tumače Robert De Niro i John Travolta. Za smijeh je ove jeseni zadužen Dostavljač Vince Vaughn
koji će odjednom saznati da je otac 533 djeteta! Ova priča je temeljena na istinitom događaju, a na CineStar TV Premiere kanalima gledatelji će tije­kom studenog i prosinca moći ekskluzivno zaviriti i u živote poznatih zah­valjujući Ciklusu biografskih filmova o najutjecajnijim osobama 20. sto­ljeća kojeg otvaraju  Jobs, Diana i Utrka života.

Novost je i da su od ove jeseni CineStar TV Premiere kanali dostupni i u sklopu Iskon TV paketa, uz dosadašnje platforme Bnet, VipTV, OptiTV, H1TV i AmisTV

CineStar TV Premiere su premijerni filmski kanali koji pružaju odabir izme­đu najboljeg filmskog i  serijskog sadržaja, najbolje holivudske hitove, najbolje filmske naslove europske kinematografije,  ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200  filmova, među kojima je barem 100-tinjak premijernih filmova, te 100-tinjak odabranih  vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hito­va. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju se prikazuju sa odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazi­vanja u kinima! Programi se emitiraju u tehnologiji visoke razluči­vosti HD. CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD emitiraju oštriju i kvalitetniju sliku s do četiri puta više detalja i živopisnim bojama. CineStar TV Premiere 2 je program na kojem se prikazuje isti sadržaj kao i na CineStar TV Premiere 1, ali 23 sa­ta kasnije. Tako svi gledatelji CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala imaju više mogućnosti u biranju termina kada će pogledati najdraže filmove! Isto tako se više ne moraju brinuti uko­liko propuste neki odličan naslov na CineStar TV Premiere 1, jer 23 sata kasnije isti film se prikazuje na CineStar TV Premiere 2. Tako već ove je­seni na CineStar TV Premiere kanalima uživajte u TV premijerama pozna­tih filmskih hitova poput Jobs, Diana, Utrka života, Riddick: Vladar tame, Khumba, Legende u Vegasu i Tarzan.