MARKO KOFS, MILE KEKIN I NINA KRALJIĆ U NOVOJ HIT ANIMACIJI – FERDINAND

Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku s još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu s matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, okuplja tim životinja različitih osobnosti i kreće u nevjerojatnu avanturu. Ferdinand je bik koji ćete vi i vaše dijete odmah zavoljeti.

 

Animirani lik, bik Ferdinand, nastao je 1938. godine, a samo godinu dana kasnije dobio je nagradu Oskar® za najbolji kratki film. Ferdinand je obilježio djetinjstvo mnogih generacija i postao film kojeg se i danas svi rado sjećaju.

 

U originalnoj verziji glas Ferdinandu je dao John Cena, profesionalni američki hrvač, dok je hrvatskom Ferdinandu glas dao glumac Igor Kovač. Uz Kovača ćemo slušati još i Renatu Sabljak kao Luce, Bojan Navojec je Valentin, Angus je Ozren Grabarić, a Jan Kerekeš je Kosko. Veselom trojcu ježeva: Una, Dos i Kvatro (Tresa ne spominjemo) glasove su redom posudili Nina Kraljić – najljepši glas Hrvatske, Mile Kekin pjevač rock skupine Hladno pivo i najpoznatija hrvatska youtube zvijezda Marko Kofs.

 

FERDINAND, stvoren za borbu, rođen da voli – u CineStar i ostala kina stiže 21. prosinca i to u najboljim formatima 4DX i RealD 3D.

 

Pogledajte Ferdinanda u najvećem kinu u Dalmaciji – CineStar 4dx  Mall of Split, jer za kupljenu ulaznicu za 4DX projekciju djeca na dar dobivaju blagdansku Ferdinand čokoladu. Požurite jer ponuda vrijedi do isteka zaliha.