NAJRADIJE BISTE POBJEGLI SA ZEMLJE?

NAJRADIJE BISTE POBJEGLI SA ZEMLJE? NISTE JEDINI… 

Već desetljećima se vode rasprave što bi mali zeleni učinili da slete na naš planet. Teorije zavjere uvjeravaju nas da su oni ionako među nama, hollywoodski blockbusteri obožavaju ovu temu zbog raskošnih efekata koji­ma se mogu poigrati kako bi što uvjerljivije prikazali tehnološku nadmoć svemiraca i njihovu želju da nas unište ili porobe, no jedino nam Cal Brun­ker, autora animiranih hitova Ledeno doma i Gru na supertajnom zadatku, nudi potpuno novi pristup: on je, naime, siguran da bi izvanzemaljci—pobjegli! Te da nisu zeleni nego—plavi. Ako se uzme trenutno stanje na Zemlji, ovaj scenarij čini se sasvim moguć…

U svom novom filmu BIJEG S PLANETA ZEMLJE Brunker nam predstavlja neobičnu svemirsku pustolovinu čiji je glavni junak lakovjerni astronaut Rok Supernova (Enes Vejzović). Priča je, kao i uvijek, originalna, zabavna i puna akcije. Roku, koji je inače poznati heroj u svom dijelu galaksije, u pot­hvatima pomaže pametni brat Gary (Jan Kerekeš), dok o njihovim uspjesi­ma izvještava prelijepa televizijska reporterka Gaby (Jasna Palić) čije je srce šarmantni Rok osvojio nakon puno truda. Kada Rokova šefica primi po­ziv upomoć s njima potpuno nepoznatog i svjetlosnim godinama udaljenog Mračnog planeta (kojeg mi poznajemo pod imenom Zemlja), Rok će napo­kon dočekati priliku kakva dolazi samo jedanput u životu. Dok ga Gary po­kušava odgovoriti od ove sulude misije spašavanja, Rok će se već naći uh­vaćen u stupicu Zemljana zajedno s najvećim umovima svemira!

BIJEG S PLANETA ZEMLJE je novi sinkronizirani crtić u kinima u kojem će podjednako uživati i cure i dečki, a stiže baš u pravi trenutak: na početku školske godine kada naši školarci ne moraju još puno učiti, ali i kao poticaj za pisanje prvih zadaća. Glasove likovima u originalu su posudili neke od najvećih filmskih zvijezda danas poput Brendana Frasera, Jessice Albe, Sarah Jessice Parker i Sofíe Vergare, dok ćemo u hrvatskoj inačici pre­poznati Enesa Vejzovića, Anu Begić Tahiri, Jana Kerekeša, Jasnu Bi­lušić, Aleksandra Cvjetković, Davora Dretara Dreleta i mnoge druge.

 

http://youtu.be/3MMX6bcMWuE