NAJSTRAŠNIJA LEGENDA ĆE OŽIVJETI!

La Llorona. Tugujuća žena. Zastrašujuće ukazanje na granici raja i pakla. Sami spomen njenog imena izaziva strah već generacijama u cijelome svijetu.

 

Za vrijeme svog života, utopila je vlastitu djecu u ljubomornom bijesu, bacajući se u rijeku za njima dok je plakala od boli. Sada su njene suze vječne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi djecu kako bi ih zamijenila sa svojom. Što više vremena prolazi to je njena želja za djecom sve veća…a metode sve više zastrašujuće.

 

Zanemarujući zastrašujuće upozorenje majke koja je osumnjičena da ugrožava svoju djecu, socijalna radnica i njezina mala djeca ubrzo se nađu u beznadnoj situaciji. Njihova jedina nada za preživljavanjem La Lloroninog smrtonosnog gnjeva je svećenik i njegovo misteriozno tjeranje zla.

 

U travnju će oživjeti najstrašnija legenda u novom filmu Jamesa Wana, producenta svijeta Prizivanja. U glavnim ulogama su Linda Cardellini, Raymond Cruz, Patricia Velasquez i Marisol Ramirez. Uz njih se pojavljuju i Sean Patrick Thomas, Jaynee-Lynne Kinchen te Roman Christou. Chaves je režirao film prema scenariju Mikki Daughtry i Tobiasa Iaconisa. Za glazbu je zaslužan Joseph Bishara, koji je radio glazbu za filmove Annabell i Prizivanje.

Prokletstvo tugujuće žene, u distribuciji Blitza, u kina stiže u travnju 2019. godine.