NAJUČINKOVITIJA BRITANSKA TAJNA SLUŽBA TRAŽI NOVOG AGENTA

Možda vam se čini da su današnji snijeg i olujno nevrijeme nepremostiva prepreka pa ste odlučili ostati kod kuće ili ste na posao krenuli pješice. No, automobilske gume koje proklizavaju i neočišćeni nogostupi nisu ništa u us­poredbi s izazovima koji vas čekaju odlučite li postati agent najučinkovitije britanske organizacije KINGSMAN: TAJNA SLUŽBA. Ispravka, odluče li vam se ONI obratiti i pozovu li vas da se učlanite u njihovo elitno društvo vitezova novog doba.

Iako se prema krajnjem proizvodu kojeg u istoimenom filmu simbolizira ug­lađen i odmjeren Colin Firth čini da i materijal za novačenje mora biti jed­nako takav, istina je zapravo sasvim drugačija. Pravog engleskog gentlema­na koji barata svim vrstama oružja i posjeduje cijeli niz špijunskih vještina (a pored kojeg sam James Bond izgleda krajnje smiješno) možda se može napraviti baš od vas!  

Uvjerite se u to i sami u akcijskoj pustolovnoj priči snimljenoj prema pozna­tom stripu KINGSMAN: TAJNA SLUŽBA, u režiji Matthewa Vaughna (autor priče X-Men: Dani buduće prošlosti, režiser i scenarist filmova Kick-Ass te X-Men: Prva generacija, producent Guy Ritchiejevog Snatcha) u kojoj su u glavnim ulogama osim već spomenutog Firtha i Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine i Taron Egerton, a koji dolazi u hrvatska kina 12.2., ili klikom na trailer:

http://youtu.be/2xqB4gVnGoY