NAJUSPJEŠNIJI ANIMIRANI FILM 2024. U HRVATSKOJ!

“Izvrnuto Obrnuto 2” vodi gledatelje na emocionalno i vizualno putovanje, čemu je pridonijela i hrvatska sinkronizacija, a glasove su posudili Judita Franković Brdar, Ella Dvornik, Miach, Niko Čuturić, Bojan Navojec, Iva Šulentić, Jelena Miholjević, Frano Mašković, Amanda Prenkaj,  Leona Paraminski i mnogi drugi.

 

U prvom nastavku emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje morale su se nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, a sada kada Rajka postaje tinejdžerica život joj postaje još više emotivno zahtjevan.

 

Nova emocija, Tjeskoba unosi nemir u Rajkin um. Ona je poput snopa iscrpljene energije, uvijek budna i entuzijastično se brine o svim mogućim negativnim ishodima. Njezin cilj je osigurati da je Rajka spremna suočiti se sa svim izazovima. Pojavljuje se i Zavist, koja je čvrsto odlučna u svojoj ljubomori prema tuđim stvarima. Stalno je ljubomorna na ono što drugi posjeduju i ne stidi se izražavati svoje želje. Tu je i letargična Dosada koja često dodaje dozu tinejdžerske apatije Rajkine osobnosti te Sram kojemu je najdraže ostati u sjeni.

 

Film  „Izvrnuto obrnuto 2“ u distribuciji Blitz filma možete pogledati u svim kinima, a ulaznice potražite na blagajnama kina ili njihovim web stranicama.