NAJVEĆI FILM SVIH VREMENA SE VRAĆA NA VELIKO PLATNO 9. VELJAČE

PREDSTAVLJAMO NOVI TRAILER I PLAKAT POVODOM 25. OBLJETNICE FILMA

 

TITANIC

 

NAJVEĆI FILM SVIH VREMENA SE VRAĆA NA VELIKO PLATNO 9. VELJAČE

 

 

 

 

Zagreb, 10.1.2023. – Najpoznatiji film redatelja Jamesa Camerona vraća se 9. veljače na velika platna povodom svoje 25. obljetnice. Titanic će proslaviti godišnjicu u kinima u posebnom IMAX® 3D I 3D 4K formatu, što znači da će rezolucija filma iz 90-ih sada biti odlična i – možda ćemo i mi moći pokušati dati ruku Jacku, kad već to nije uspjela Rose!

 

Titanic je osvojio rekordnih 11 nagrada Oscar® uključujući između ostalih nagradu za najbolji film, najbolju režiju, najbolju kameru i najbolju montažu.
Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, film je postao najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu.

Priča o potonuću luksuznog prekooceanskog broda promoviranog kao “nepotopivog” obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanic i dalje “najveći film ikad snimljen”.

 

Glumačku ekipu ove neponovljive epske romanse koja je obilježila odrastanje brojnih generacija predvode dobitnici nagrade Oscar® Leonardo DiCaprio i Kate Winslet.
Uz njih su još i Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber i Bill Paxton.
Redatelj i scenarist je James Cameron, a film su producirali Cameron i Jon Landau, dok je Rae Sanchini izvršna producentica.

 

Titanic se u našim kinima počinje prikazivati uoči Valentinova, 9. veljače, a sasvim smo sigurni kako će interes mlađih generacija biti jednako velik kao i interes svih prethodnih generacija koje i danas s jednakim žarom uživaju u bezvremenskoj ljubavnoj priči!

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                   https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram:                  https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
YouTube:                    https://www.youtube.com/blitzhrvatska

Kontakt za medije:     marketing@blitzgroup.eu

 

Fotografije dostupne na linku:
https://we.tl/t-fgIcnor4Kn