NAJVEĆI KINO HIT GODINE: VALERIAN I GRAD TISUĆU PLANETA

PREDSTAVLJAMO FINALNI TRAILER NAJVEĆEG KINO HITA GODINE – VALERIAN I GRAD TISUĆU PLANETA

 

Studio EuropaCorp je objavio finalni trailer najvećeg kino hita godine, VALERIAN I GRAD TISUĆU PLANETA, za čiju je režiju i scenarij zaslužan vizionar Luc Beson, a nastao je prema revolucionarnom grafičkom romanu koji je inspirirao generaciju.

 

„Želio sam već davno napraviti ovaj film, ali sam čekao da se tehnologija usavrši kako bi mogao realizirati sve ono što sam zamislio u mašti. Kada sam pogledao Avatara, sve se promijenilo. Tada sam znao da su mogućnosti bezgranične.“ – Besson

Na filmu je radilo preko 1800 ljudi, a dva VFX diva su se ujedinila u produkciji Valeriana. WETA i ILM, uz podršku Rodeo FX-a, tri najjača studija za specijalne efekte, koji su ujedno radili i na mega blockbusterima poput Avatara, Gospodarima prstenova i Avangersima, rade zajedno na ovom filmu. 1997. godine, film Peti element je imao 180 VFX scena, a Valerian ima 2.734.
Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.

 

Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

 
VALERIAN I GRAD TISUĆU PLANETA, u distribuciji Blitzau domaća kina stiže u srpnju 2017. godine i to u najboljim formatima RealD 3D i 4DX.