NASLJEĐE ROCKYJA BALBOE SE VRAĆA U RING!

Produkcija novog nastavka filma CREED, započela je u travnju ove godine u Philadelphiji u studijima –  Metro Goldwyn Mayer Pictures (MGM) i Warner Bros. Pictures’.

 

Michael B. Jordan i Sylvester Stallone reprizirat će svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa. Creed II nastavak je Rocky sage i nastavak filma Creed:Legenda je rođena iz 2015. godine koji je zaradio preko 170 milijuna dolara na kino blagajnama širom svijeta. Ryan Coogler (Black Panther), redatelj prvog filma, vraća se u franšizu kao izvršni producent, a redatelj ovog nastavka je Steven Caple Jr.

“Kada sam napisao i režirao film Creed, htio sam ispričati priču o obitelji iz druge perspektive te istodobno odati počast Rockyjevom liku uz kojeg smo svi odrasli. Znam da je Steven nevjerojatan redatelj te ne mogu dočekati da vidim što nam Sly, Mike i Tessa donose u novom poglavlju “, rekao je Coogler.

 

Adonis Creed će morati uskladiti život između osobnih obveza i priprema za sljedeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje obitelji samo ga još više motivira za borbu u ringu. Rocky i Adonis suočit će se sa svojim zajedničkim nasljeđem i shvatiti da ništa nije važnije od obitelji. Creed II će nam pokazati što nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar –  bez obzira gdje se nalazimo, ne možemo pobjeći od svoje prošlosti.

 

Osim Jordana i Stallonea, i Tessa Thompson će reprizirati svoju ulogu kao Bianca, Phylicia Rashad kao Mary Anne, Wood Harris kao Tony ‘Little Duke’ Burton, i Andre Ward kao Danny ‘Stuntman’ Wheeler. U novim ulogama ćemo gledati Floriana “The Big Nasty” Munteanua kao Viktora Dragu, Dolph Lundgren vraća se ulozi Ivana Drage, a Russell Hornsby ulozi Buddyja Marcellea.

 

Creed II, u distribuciji Blitz filma, u naša kina dolazi početkom prosinca ove godine.