NE IZLAZITE NIGDJE I NE PUŠTAJTE NIKOGA SLJEDEĆIH 13 NOĆI!

Svijet gdje zlo pobjeđuje dobro, a strah određuje otkucaje srca!

 

 Jeste li dovoljno hrabri za filmski kanal koji ledi krv u žilama? Ljubitelji filmova katastrofe, strave i užasa sa stvorenjima zbog kojih se bojite sklopiti oči napokon su došli na svoje, jer CineStar TV Fantasy otvara vrata zastrašujućeg svijeta filmova! Jezive priče u kojima čudovišta, duhovi, ubojice i nadnaravna stvorenja dolaze bez milosti!

 

Koliko ste puta imali osjećaj da vas netko prati, osvrtali se oko sebe osluškujući tajanstvene zvukove, a od same pomisli na odraz u ogledalu bi vam zastao dah? Jeste li dovoljno hrabri da ostanete budni uz filmove koji su toliko zastrašujući da ih istovremeno želite i ne možete prestati gledati?  Svaku večer od 19. listopada očekuje vas erupcija horora u kojima strava diktira vaš puls, a impozantno zastrašujuće scene odlučuju o vašim strahovima i neprospavanim noćima.

Otvorenje ciklusa večeri strave i užasa započinje hororom Noć morskih pasa, koji će vas već u prvih nekoliko minuta uvući u mračne dubine. Sljedeću večer rezervirajte za bijeg od klasičnog, sretnog završetka i budite svjedoci jedne od rijetkih priča u kojoj zlo pobjeđuje dobro. Jedinstvene priče koje nemaju sretan kraj možete pronaći u impresivnom prvom i drugom nastavku filma Posljednji egzorcizam, koji je publiku diljem svijeta ostavio bez daha. Dok je egzorcizam golicao maštu gledatelja, ulice grada prestale su biti sigurne jer se pojavio Elijah Wood kao serijski ubojica s čudnim fetišem u filmu Manijak. Zato budite na oprezu i ne vjerujte čak ni vlastitim očima, jer one mogu biti sredstvo zastrašujućih vizija. Tome može posvjedočiti Jessica Alba u filmu Oko u kojem će dokazati snagu mašte.

Zastrašujući niz horora obilježit će sablasni Iskonski nagon koji će stravične obiteljske tajne napokon iznijeti na vidjelo. Ne propustite jezivu priču s Josh Hartnettom o gradu koji na mjesec dana uroni u tamu u filmu 30 dana noći,  otkrijte neshvatljive sile i tajne progonstva kroz napeti triler Silent Hill: Otkrivenje, a svi oni koji nisu ljubitelji Dana zaljubljenih, oduševit će se planom Jensena Acklesa, koji će Valentinovo pretvoriti u pravu noćnu moru u filmu Krvavo Valentinovo.

Ukoliko preživite ovih dvanaest noći strave i ne pobjegnete iz svijeta terora, 31. listopada očekujte neočekivano! Sve što ste mislili da znate – ne znate, jer u psihološkom trileru Buđenje, niti jedna metoda neće biti dovoljna da razjasni neobjašnjive pojave.

 

 

Uz ovaj napeti maraton od 13 dugih noći horora, proživite neponovljivo iskustvo prožeto novim strahovima na CineStar TV Fantasy kanalu, osmišljenom kako bi u njegovom sadržaju uživali svi koji vole nevjerojatne priče, fantastične likove, elemente natprirodnog i mitološkog koji ubrzavaju puls i stvaraju najintenzivnije filmske osjećaje. CineStar TV Fantasy jedinstveni je filmski kanal regiji koji objedinjuje žanrove poput misterije, fantazije, filmova strave i užasa, SF-a i avanture.

 

Raspored emitiranja filmova i programa cijele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete vidjeti na RASPORED.