NE PROPUSTITE SUMRAK MARATON NA CINESTAR TV KANALU

Jedno od najčešćih pitanja u 2019. godini bilo je – kada će CineStar TV Channels prikazati sve dijelove Sumrak sage. Imamo dobru vijest!

 

Sumrak saga nastala je prema bestsellerima istog imena, a filmovi su snimljeni u periodu od 2008. do 2012. godine. Voljeli filmove ili ne, morate priznati da su te godine kina bila dupkom puna, a o Sumraku se šaputalo svugdje. Nekima ‘guilty pleasure’, nekima samo ‘pleasure’, Sumrak saga zacementirala se u filmsku povijest kao jedan od najdražih romantično fantastičnih filmova svih vremena.

 

Jedno od najčešćih pitanja koje su CineStar TV Channels u 2019. godini zaprimili putem društvenih mreža i info maila odnosio se na prikazivanje svih dijelova Sumrak sage. Molbe su uslišane jer svi dijelovi Sumrak sage kreću s prikazivanjem od 28.1. do 1.2. u 19 sati na CineStar TV kanalu.

 

Filmovi su u pet godina zaradili preko 3,3 milijarde dolara i lansirali u zvijezde glavne glumce – Roberta Pattinsona, Kristen Stewart i Taylora Lautnera. Iako se Pattinson kroz godine ogradio od filmova i izjasnio kao veći fan knjiga, fanovi mu to nisu zamjerili.

 

Što god mislili o ovoj sagi, neosporno je kako brojke fanova i brojke zarade govore dovoljno za sebe. Uživajte u maratonu i uz CineStar TV kanal!

 

REDOSLIJED PRIKAZIVANJA SUMRAK SAGE

28.1., 19:00 SUMRAK

29.1., 19:00 SUMRAK SAGA: MLADI MJESEC

30.1., 19:00 SUMRAK SAGA: POMRČINA

31.1., 19:00 SUMRAK SAGA: PRASKOZORJE 1. DIO

1.2., 19:00 SUMRAK SAGA: PRASKOZORJE 2. DIO