NEKOLIKO PREMIJERNIH RAZLOGA ZA OSTATI DOMA U PROSINCU!

FILMSKA ZIMA NA PREMIJERNOJ TELEVIZIJI DA SE SMRZNEŠ!

 

Osjetite duh premijerne filmske atmosfere, udobno se smjestite ispred svojih malih ekrana i prebacite na CineStar TV Premiere kanale. Ove godine blagdane i zimsko razdoblje učinite drugačijim uz premijernu televiziju da se smrzneš!

 

Dobre zabave u filmskoj zimi neće nedostajati,  jer CineStar TV Premiere kanali donose nekoliko razloga zašto se ove zime opustiti i uživati u toplini svoga doma i pustiti da filmska čarolija učini svoje:

 

  • Florence (Neslavno slavna Florence)

Zasjajte pod svjetlima reflektora s filmom nominiranim za čak dvije nagrade Oscar! Slavna Florence krenula je u pjevačke vode, no radi li se ovdje uistinu o talentiranoj pjevačkoj zvijezdi? Ukoliko niste dovoljno hrabri da na trenutak zasjate kao prava pjevačka zvijezda, pogledajte je li to pošlo za rukom Neslavno slavnoj Florence i prosudite sami. Zašto se sramotiti na karaokama kad možete gledati Meryl Streep i Hugh Granta i učiti na tuđim greškama?!

 

  • Office Christmas Party (Ludi Božić u uredu)

Organiziranje zabave vas zamara, a htjeli biste party godine za pamćenje? Ne morate se brinuti oko organizacije, slobodno se samo pojavite na njihovoj zabavi! Slavni glumački dvojac, Jennifer Aniston i Jason Bateman priredit će dosad neviđeno tulumarenje do jutra i to gdje dalje nego – u uredu. Vrijeme i mjesto: 23. prosinca u 21:45h, CineStar TV Premiere 1.

 

  • Bad Santa 2 (Zločesti Djed Mraz 2)

Još uvijek vam nije dosta ludog provoda? CineStar TV Premiere kanali predstavljaju premijernu i to najopasniju zabavu svih vremena. Billy Bob Thornton ponovo uskače u kostim Djeda Mraza i donosi nam nastavak kultne, posve drugačije blagdanske komedije! Još luđem djedici koji pije, psuje i pljačka trgovačke centre pridružio se i njegov vjerni pomagač, patuljak. Koliko je istina da su patuljci zločesti pokazat će nam Tony Cox. Ulogu majke nestašnog djedice preuzela je Kathy Bates, koja je u stvarnom životu zapravo, starija samo sedam godina od nesvakidašnjeg antijunaka ove priče.

 

  • Hacksaw Ridge (Greben spašenih)

Predahnite od ludih komedija i pogledajte dobitnika dviju prestižnih nagrada Oscar! Prosinac na CineStar TV Premiere kanalima donosi još jedno remek-djelo Mela Gibsona, koje će vas zainteresirati toliko da ćete i doček Nove godine jednostavno htjeti provesti ispred malih ekrana. Kako i ne, jer ova nevjerojatna, inspirativna, i prije svega istinita, priča zaslužuje samo riječi hvale. Ulogu hrabrog vojnika utjelovio talentirani Andrew Garfield, a zvjezdanu postavu upotpunili su Sam Worthington i Teresa Palmer.

 

  • Black Sails: Final season (Crna jedra: Posljednja sezona)

Za one željne toplijih krajeva i odmora, tu su i slavni pirati koji će vas zagrijati u ove zimske dane. Krenite u gusarsku avanturu u posljednjoj sezoni serije Crna jedra, koja će se emitirati od 11. do 26. prosinca i to od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu.

 

Ukoliko ove godine želite blagdane i zimsko razdoblje učiniti drugačijim, predlažemo da to učinite uz premijerne filmske uspješnice. Osjetite duh zimske atmosfere, udobno se smjestite ispred svojih malih ekrana, prebacite na CineStar TV Premiere programe i izaberite svoj omiljeni film ili seriju.

 

Duga, hladna zima bolja je uz premijerne hitove i naslove koji su imali svjetsku kino realizaciju, a  prikazuju se s odmakom od svega 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima. CineStar TV Premiere filmski kanali gledateljima omogućuju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja u HD rezoluciji, 24 sata dnevno s hrvatskim titlovima bez reklama. Ukoliko vam ovih pet razloga nije dovoljno za ostati kod kuće, ne brinite jer očekuje vas još mnogo toga! Raspored emitiranja svih filmova i programa cijele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete vidjeti na RASPORED.