NEOBIČNU „LA FAMILIU“ MADRIGAL OD DANAS MOŽETE POGLEDATI U SVIM KINIMA

ENCANTO

NAŠ ČAROBNI SVIJET

ALBINA GRČIĆ, MIA NEGOVETIĆ, LU JAKELIĆ I DAMIR KEDŽO

ZVIJEZDE SU NOVE DISNEY ANIMACIJE

 

 

Ova će zima biti u znaku novog animiranog kino hita studija Walt Disney – Encanto: Naš čarobni svijet, koji su u sinkroniziranoj verziji dodatno začinile naše poznate glazbene zvijezde: Mia Negovetić kao Mirabel, Albina Grčić kao Isabela, Lu Jakelić kao Pepa, i jedan od naših najboljih muških vokala Damir Kedžo kao Camilo.

 

 

 

 

 

 

Prije nego što je odabrano mjesto radnje, prije nego što je ijedan lik izmišljen, producenti koji stoje iza novog originalnog igranog filma Encanto: Naš čarobni svijet  Walt Disney Animation Studiosa odlučili su da će srce njihovog novog filma biti obitelj.

 

Encanto: Naš čarobni svijet istražuje dobro poznate, ali komplicirane odnose unutar obitelji, posebno onih koji u jednom kućanstvu okupljaju više generacija.

 

„Željeli smo istražiti i pokušati razumjeti kako doista funkcionira složena dinamika u velikim obiteljima. Koliko dobro poznajemo svoje obitelji? Koliko dobro oni poznaju nas? ” izjavio je Oscarom nagrađeni redatelj Byron Howard.

 

Film priča priču o neobičnoj obitelji Madrigal, koja živi skrivena u planinama Kolumbije, u čarobnoj kući, u živahnom gradu, u čudesnom, šarmantnom gradiću po imenu Encanto. Čarolija Encanta blagoslovila je svako dijete u obitelji jedinstvenim darom – od super snage do moći liječenja – svako dijete osim jednog, Mirabel. No, kad otkrije da je čarolija koja okružuje Encanto u opasnosti, Mirabel odluči da bi ona, jedina članica obitelji Madrigal koja nema moći, mogla biti posljednja nada svoje iznimne obitelji.

 

Encanto zaista obiluje čarolijom, a uz naše glazbene zvijezde glasove su likovima posudili: Ksenija Prohaska kao Abuela, Filip Riđički kao Bruno, Iva Mihalić kao Luisa, Ervin Baučić kao Felix, te Sabrina Hebiri kao Dolores.

 

Iako se obitelj Madrigal možda razlikuje od vaše, s njima ćete se osjećati baš kao kod kuće. Encanto: Naš čarobni svijet pogledajte u svim kinima već danas, u distribuciji Blitza, a ulaznice kupite na blagajnama kina ili online.