Nindža kornjače: Izlazak iz sjene!

Najposebniji superheroji vraćaju se na velike ekrane već idućeg ljeta!

teenage mutant ninja turtles

Raphael, Donatello, Leonardo i Michelangelo vraćaju se u veli­kom stilu kako bi ponovno spasili grad od opasne prijetnje.

Nindža kornjače: Izlazak iz sjene nastavak je velikog kino-hita iz 2014. godine. Film je nastao na temelju likova koje su osmis­lili Peter Laird i Kevin Eastman, ovaj put u režiji Davida Greena. Michael Bay je ponovno u ulozi producenta.

Prvi nastavak u režiji Jonathana Liebesmana zaradio je u svjet­skim kinima čak više od 485 milijuna dolara.

Seksi Megan Fox i Will Arnett predvode glumačku postavu koja uključuje Williama Fichtnera kao Erica Sacksa, pridošlicu Tylera Perryja kao znanstvenika Baxtera Stockmana, svjetsku hrvačku zvijezdu Sheamusa kao Rocksteadyja, Garyja Anthonyja Willi­amsa kao Bebopa, Brittany Ishibashi kao Karai, Stephena A­mella kao Casey Jones – osvetnika koji se bori protiv kriminala s asortimanom sportske opreme te Briana Teea kao Shredder – najveći neprijatelj kornjača. Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pe­te Ploszek i Noel Fisher će ponoviti svoje uloge kao slavna če­tvorka: Raphael, Donatello, Leonardo i Michelangelo.

Svi fanovi ovih jedinstvenih kornjača bit će oduševljeni s infor­macijom da će novi nastavak Nindža kornjača uključivati i neke omiljene likove iz popularnog stripa koji je nastao 80-ih godina.

Film u hrvatska kina stiže u lipnju 2016. godine, u distribuciji Blitz film i video.

 Pogledajte prvi trailer!

https://youtu.be/Tih1JTWEhaM