Ništa vas ne može pripremiti za kraj osim Vip i B.net videoteke!

Ne propustite pogledati prva tri nastavka globalnog fenomena ‘Igre gladi‘ za samo 5 kuna po naslovu!

Ususret finalnom nastavku globalnog fenomena ‘Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio’, Vip i B.net videoteka svojim korisnicima osigurava pravu filmsku poslasticu – pogledajte prva tri nastavka epske franšize ‘Igre gladi’, ‘Igre gladi: Plamen’ i ‘Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio’ za samo 5,00 kuna po naslovu!

Što je još potrebno reći o najpopularnijoj filmskoj franšizi na svijetu? Četiri nastavka koja se temelje na knjigama, izvrsna glumačka postava sa originalnom filmskom radnjom od koje ostajete bez daha! No sigurni smo da postoje stvari koje ne znate o ovom svjetskom fenomenu zvanom Igre gladi. Izdvajamo tek neke najzanimljivije:

Nagađa se da je Panem smješten u postapokaliptičnoj sjevernoj Americi koje je za svoj izgled zaslužno zbog razornog djelovanja mora. Lokacija Capitola je Rocky Mountains, Colorado, dok je Okrug 12, rodni kraj glavne junakinje Katniss, negdje u Appalachian planinama – Kentucky ili zapadna Virginia.

Za potrebe snimanja filma, Igre gladi, Liam Hemsworth i Jennifer Lawrence, koji su prirodne plavuše, su bili primoreni bojati kose u smeđe, dok je Josh Hutcherson, prirodno tamnije kose, svoju kosu bojao u plavu boju.

Igre gladi je prvi film koji je zaradio preko 400 milijuna dolara u Americi, a da nije bio pod produkcijom šest velikih studija – Fox, Disney, Paramount, WB, Columbia ili Universal. Glavna glumica, Jennifer Lawrence, je izjavila za jedan intervju kako je prihvatila ulogu Katniss Everdeen zbog toga što se divi njezinoj osobnosti i duhu.

Oscarom nagrađivani redatelj, Steven Soderbergh, zaslužan je za snimljene scene Okruga 11.

Woody Harrelson i Philip Seymour Hoffman su slavili rođendan na isti dan (23. srpnja).

Liam Hemsworth i Jennifer Lawrence su izjavili kako su prije scena ljubljenja namjerno jeli hranu punu češnjaka ili tunu.

Iako mrzi pjevati, Jennifer Lawrence je otpjevala dionicu u pjesmi “The Hanging Tree”, koja je diljem svijeta postala broj 1 na iTunes Sales Chart-u.

U trećem nastavku poznate svjetske franšize, Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio, predstavljeno je čak 10 novih likova.

Prisjetite se prijašnjih nastavaka – ‘Igre gladi’, ‘Igre gladi: Plamen’, te ‘Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio’ uz Vip i B.net videoteku za samo 5,00 kuna po iznajmljenom nastavku! Ne propustite pogledati finalni nastavak globalnog fenomena, ‘Igre gladi: Šojka rugalica 2. Dio’ pretpremijerno od 18. studenog u CineStar-u!