Nova filmska suradnja Jennifer Lawrence i Bradleyja Coopera

Proslavljeni redatelj David O. Rusell (U dobru i u zlu, Američki varalice) ponovo se ujedinjuje sa oskarovkom Jennifer Lawren­ce u biografskoj komediji JOY.

Inspiriran istinitom pričom, ovaj nam film donosi prikaz emotiv­nog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj – usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlas­titom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijed­nog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti žiot, ali i živo­te članova njezine obitelji.

Uz Jennifer Lawrence (koju ćemo uskoro gledati u spektakular­noj završnici franšize Igre gladi), glavnu ulogu tumači i miljenik ženske publike, Bradley Cooper. JOY je već četvrti filmski pro­jekt u kojem ovo dvoje poznatih glumaca zajedno glume (prethodno su surađivali na filmovima Serena, U dobru i u zlu i Američki varalice). U filmu se pojavljuje i dvostruki oskarovac Robert DeNiro te Virginia Madsen.

Ova neobična istinita priča u hrvatska kina stiže u veljači 2016. godine u distribuciji Blitz film i video.

Niže donosimo upravo objavljeni službeni trailer: 

https://youtu.be/BmgG1Wzg6bk