NOVA HIT SERIJA MAJSTORI ZA ZABAVE NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA

party_down_1920x1280

Riječ je o humorističnoj HIT seriji MAJSTORI ZA ZABAVE u kojima glume brojna poznata imena holivudske komedije, poput glumaca  Adama Scot­ta (Prijatelji, Tajni život Waltera Mittyja) i Kena Marina (Obitelj Miller) te glumica Kristen Bell (Preboljeti Sarah Marshall, To je Rock’n’Roll), Jenni­fer Coolidge (Američka pita: Okupljanje) i Jane Lynch (Djeca rastavlje­nih roditelja).

MAJSTORI ZA ZABAVE hvaljena je serija koju su kritičari nazvali novim draguljem među američkim komedijama. Serija na smiješan, ponekad i dirljiv način prikazuje grupu komičara, glumaca i scenarista koji se presele u Los Angeles u potrazi za velikim ulogama i slavom koje će im one doni­jeti. No umjesto toga,  završe kao posluga u catering timu gdje svjetla ref­lektora i uzbudljiva snimanja filmova zamijene točenjem pića i služenjem hrane. Prolazeći kroz urnebesne situacije koje će im prouzročiti pripiti i ekscentrični gosti, ali i njihova borba sa samima sobom dok pokušavaju povratiti izgubljeno samopouzdanje, pripremaju se za najvažniju ulogu – onu životnu, koja ih uči kako opstati i naučiti da se sreća ne mjeri u dolari­ma.

Zahvaljujući CineStar TV Premiere 1, gledatelji će ovu opuštajuću humorističnu seriju moći gledati svaku večer od ponedjeljka do če­tvrtka, počevši od 07. svibnja, a dan nakon na CineStar TV Premie­re 2.