NOVI FILM BRADA PITTA FURY

NOVI FILM BRADA PITTA FURY DOBIO JE FINALNI TRAILER

Netom dovršen FURY, novi filma BRADA PITTA, dobio je finalni trailer. Snimljen prema istinitoj priči i u režiji DAVIDA AYERA (koji je napisao i scenarij) ovaj napeti ratni film prikazuje posljednje mjeseca II svjetskog rata. FURY je M4A3E Sherman tenk kojim upravlja narednik Wardaddy (Pitt), iskusni američki vojnik koji nakon borbi u Africi dolazi u Europu. Za­jedno s nekolicinom mladih vojnika njegova oklopna jedinica pokušat će ne­moguće—probiti se do glavnog nacističkog štaba.

FURY je priča o velikoj hrabrosti, ali i o velikom strahu s kojim su se morali suočiti sasvim obični ljudi. FURY je priča o pobjedi nad samim sobom koja je nužna za ostvarenje viših ciljeva.

U filmu se osim Brada Pitta pojavljuju i Shia Lebouf, Jason Isaacs, Lo­gan Lerman, Jon Bernthal i Michael Pena, a  zanimljivo je da se prije snimanja filmska ekipa pripremala početkom rujna 2013. godine u Her­fordshireu u Engleskoj u kojem je Pitt i naučio upravljati tenkom. Mještani su ga često mogli vidjeti za njegovim upravljačem na okolnim livadama, a prave scene snimljene su nekoliko tjedana kasnije u okolici Oxfordshirea. Autentičnosti filma pridonosi i cijeli originalnih artefakata korištenih u filmu poput premijernog nastupa pravog njemačkog Tiger I tenka iz II svjetskog rata po prvi puta u povijesti sedme umjetnosti.

Uvjerite se u to i sami u finalnom traileru za film FURY kojeg ekskluzivno donosimo:

http://youtu.be/gwtGUad7-gs