NOVI MUŠKARAC JLO

NOVI MUŠKARAC JLO ZLOČESTI JE DEČKO IZ SUSJEDSTVA

DONOSIMO EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I SCENE

Usprkos godinama (45) Jennifer López jedna je od najljepših žena na svi­jetu. Stoga ni ne čudi što je privukla pažnju naočitog teenagera iz susjedstva. Štoviše, ovaj sasvim neobičan par upustio se u strastvenu avanturu zbog koje je JLO ubzo zažalila. Njezin trenutak slabosti kojeg je uzrokovala samoća nakon razvoda kao i naglo otrežnjenje koje je uslijedilo kad je shvatila da je mlađahni Noah prijatelj njezinog sina samo su početak horora koji je uslijedio. Naime, dečko iz susjedstva ne želi prihvatiti njezino “ne” te je postao potpuno opsjednut prelijepom učiteljicom…

Ovo je kratki sadržaj novog filma THE BOY NEXT DOOR za koji je studio Universal upravo izbacio prvi trailer. Riječ je o psihološkom trileru u kojem se osim Jennifer López kao njezin mladi ljubavnik Noah pojavljuje Ryan Guzman (kojeg upravo u kinima možemo gledati u plesnom hitu Step Up: All In), a ostatak glumačke ekipe čine John Corbett (Moje grčko vjenčanje, Aidan iz serije Sex i grad) i Hill Harper (popularni forenzičar dr.Shaldon Hawkes iz serije CSI:NY).   Režiju potpisuje Rob Cohen (Brzi i žestoki).

Film THE BOY NEXT DOOR u kina dolazi u siječnju 2015. godine, pogledajte ekskluzivno prvi trailer s najavom  izuzetno napete priče!

 

http://youtu.be/MgbBwovOOoc