Novi trailer filma TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA nasmijat će vas do suza!

Illumination Entertainment i Universal Pictures donose animirani film Tajni život ljubimaca, komediju o životu ljubimaca nakon što njihovi gazde odu na posao ili u školu.

U jednoj zgradi njujorškog Manhattana posebno se ističe pas Maks, omiljeni ljubimac kojega se svakodnevno pazi i mazi. No, njegov se savršeni svijet okrene naopačke, kada maleni mješanac Grof, postane kandidat za novog najdražeg ljubimca njihova vlasnika. Iako će od tog trenutka ova dva mala psića biti u svađi, smišljajući razne smicalice jedan za drugoga, udružit će se kada otkriju kako umiljati, bijeli, pufasti zeko okuplja vojsku napuštenih životinja, želeći se osvetiti svim sretnim kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima. Zeko Grudica, zajedno sa svojom brojnom vojskom, pokušat će uzeti njihovu sreću!

Tajni život ljubimaca donose ljudi koji su stvorili oba Despicable Me filma (Kako je Gru ukrao mjesec i Gru na supertajnom zadatku), Ken Daurio i Cinco Paul.

Tajni život ljubimaca u distribuciji Blitz film i video dolazi u kina u kolovozu, a dok čekamo ljeto pogledajte što rade vaši ljubimci dok vas nema:

https://youtu.be/Bw6p-vHUhDw