NOVI TRAILER I PLAKAT ZA NADOLAZEĆI PSIHOLOŠKI HOROR 20TH CENTURY STUDIOS PRVO PRETKAZANJE

PREQUEL HOROR KLASIKA U KINA
STIŽE 4. TRAVNJA

 

„Prvo pretkazanje“ je priča koja prethodi čuvenom horor klasiku iz 1976. godine. Originalni film redatelja Richarda Donnera, u kojem su igrali Gregory Peck i Lee Remick, priča je o paru u čiji život, nakon tragičnog gubitka novorođenog djeteta, dolazi novo dijete – dječak Damien Thorn. Nakon niza misterioznih događaja i nasilnih smrti bliskih obitelji Thorn, Robert i Katherine saznaju da je dječak kojim je Robert u tajnosti zamijenio vlastito dijete zapravo Antikrist.

 

Danas, skoro 50 godina kasnije 20th Century studio donosi scenarij koji opisuje šta je sve prethodilo toj poznatoj priči. U fokusu je mlada Amerikanka koja je poslana u Rim, kako bi započela život u službi crkve. Stvari izmiču kontroli, nailazi na tamu pod čijim utjecajem dovodi u sumnju vlastitu vjeru, a zavjera koju razotkriva ima za cilj rađanje utjelovljenja zla.

 

Producent David S. Goyer ističe kako su uvijek bili znatiželjni otkud Damien dolazi – kako je ta beba uspjela naći put do Roberta i Katherine Thorn. Također, Keith Levine, producent, napominje da film daje novu, neispričanu priču u svijet “Omen” koja može predstaviti originalni film na drugačiji način, potičući publiku da se upusti u još jedno putovanje unutar tog strašnog univerzuma.
U filmu „Prvo pretkazanje“ u vodećim su ulogama Nell Tiger Free (“Servant”), Tawfeek Barhom (“Mary Magdalene”), Sonia Braga (“Kiss of the Spider Woman”), Ralph Ineson (“The Northman”), te Charles Dance (“Game of Thrones”) i Bill Nighy (“Living”).

 

Film režira Arkasha Stevenson na temelju likova koje je stvorio David Seltzer (“The Omen”), s pričom Bena Jacobyja i scenarijem Tima Smitha & Arkashe Stevenson i Keitha Thomasa. Bill Nighy, koji glumi kardinala Lawrencea, naglašava da će ljubitelji “Omena” biti oduševljeni brojnim referencama koje će prepoznati te će biti intrigirani saznanjem kako se određeni likovi razvijaju, poznajući njihovu budućnost.

 

Film „Prvo pretkazanje“ možete pogledati od 4. travnja u svim kinima, u distribuciji Blitz filma.
Do tada, uživajte u traileru.