NOVI TRAILER I POSTER ZA “ALIEN:ROMULUS” OSTAVIT ĆE VAS BEZ DAHA

PRIPREMITE SE ZA STRAVU:

NOVI TRAILER I POSTER ZA

“ALIEN: ROMULUS”

 OSTAVIT ĆE VAS BEZ DAHA!

 

 

 

 

S velikim uzbuđenjem objavljujemo novi, zastrašujući trailer i poster za film “Alien: Romulus“!
Ovaj znanstveno-fantastični horor-triler iz produkcije legendarnog Ridleyja Scotta i režije talentiranog Fede Alvareza, stiže ekskluzivno u kina od 15. kolovoza 2024. godine u distribuciji Blitz filma.

 

“Alien: Romulus” vraća se korijenima kultne franšize “Alien”: Dok istražuju najmračnije krajeve napuštene svemirske stanice, skupina mladih kolonizatora svemira suočava se s najstrašnijim oblikom života koji je svemir ikada vidio. U ovom napetom filmu glavne uloge tumače zvijezde u usponu: Cailee Spaeny (“Civil War”), David Jonsson (“Agatha Christie’s Murder is Easy”), Archie Renaux (“Shadow and Bone”), Isabela Merced (“The Last of Us”), Spike Fearn (“Aftersun”) i Aileen Wu. 

Fede Alvarez (“Evil Dead,” “Don’t Breathe”) preuzeo je redateljsku palicu i scenarij, koji je napisao u suradnji s čestim suradnikom Rodo Sayaguesom (“Don’t Breathe 2”), temeljen na likovima koje su stvorili Dan O’Bannon i Ronald Shusett.

 

Producent Ridley Scott, majstor znanstvene fantastike i tvorac originalnog “Aliena”, ponovno donosi svoju viziju na velika platna, uz pomoć producenata Michaela Prussa (“Boston Strangler”) i Waltera Hilla (“Alien”). Izvršni producenti, uključujući Fede Alvareza, Elizabeth Cantillon (“Charlie’s Angels”), Brenta O’Connora (“Bullet Train”) i Toma Morana (“Unstoppable”), osiguravaju da “Alien: Romulus” bude film koji će vas držati na rubu sjedala od početka do kraja.

Ne propustite priliku doživjeti zastrašujuću avanturu koja vas čeka jer trailer i poster obećavaju uzbuđenje koje nadmašuje sva očekivanja. Pogledajte ih i pripremite se za susret s najstrašnijim stvorenjima koja ste ikada vidjeli na velikom platnu!