Novi trailer najiščekivanije pande

Neodoljiva, pomalo nespretna panda Po u novom nastavku suočit će se sa dvije velike opasnosti. O čemu se točno radi, otkrit ćemo u proljeće iduće godine te smo sigurni da će biti jednako uzbudljivo kao što je bilo i u prva dva nastavka koja su osvojila svijet!

Jedino što znamo je da će panda Po napokon pronaći svog izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sam Po. Sreću i veselje narušit će im strašni zlikovac Kai, koji želi poraziti sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora izvesti neizvedivo — istrenirati i učiniti kung fu majstorima cijelo selo prepuno zaigranih, šeprtljavih pandi kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koje će moći pružiti otpor strašnome zlikovcu koji im prijeti istrebljenjem!

Kung Fu Panda 3 će biti najveći i najsmješniji panda film godine, a dok čekamo 17. ožujka 2016. godine kada film u distribuciji Blitza stiže u hrvatska kina, zadovoljit ćemo se s drugim trailerom.

https://youtu.be/cMjHFUAY2gU