NOVI TRAILER I PLAKAT AKCIJSKOG BLOCKBUSTERA TRANSFORMERS: POSLJEDNJI VITEZ!

Dođe trenutak kad smo pozvani stvoriti promjenu. Progonjeni će postati heroji, heroji će postati zločinci, a samo jedan svijet će opstati – naš ili njihov.

 

 

Novi Transformersi samo što nisu pokorili naš svijet, a i kino blagajne, no za sada se moramo zadovoljiti novim trailerom koji je upravo izašao iz radionice studija Paramount. “Posljednji vitez” razbija temeljne mitove Transformers franšize i redefinira ono što znači biti junak. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prime je otišao. Ključ za spašavanje naše budućnosti nalazi se u tajnama prošlosti, u skrivenoj povijesti Transformersa na Zemlji. Kako bi spasio njihov svijet, Cade Yeager (Mark Wahlberg) formira savez s Bumblebeejem, engleskim lordom (Anthony Hopkins) i profesoricom s Oxforda (Laura Haddock) kako bi saznao tajne razloga zašto se Transformersi nastavljaju vraćati na Zemlju.
Osim Marka Wahlberga i Anthonyja Hopkinsa, u ovom nastavku ćemo gledati i Josha Duhamela, Stanleyja Tuccija, Johna Goodmana, Gemmu Chan i mnoge druge.

 

 

Redatelj Michael Bay je ponovno preuzeo redateljsku palicu nastavka svima već poznatog serijala o Transformersima. Transformers: Posjednji vitez je peti nastavak ovog serijala nastalog prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka, i izravni je nastavak filma Transformers: Doba izumiranja iz 2014. Posebnost ovog nastavka i nagovještaj velikog akcijskog blockbustera zasigurno je činjenica da je film sniman ni manje ni više već IMAX 3D kamerama!
Bayjevi scenaristi su ubrzo shvatili da sve što traže će – i dobiti. Opisali su tipičnog rezidenta engleskog dvorca pod nazivom lord Edmound Burton, koji čuva tajne Transformersa. „Rekli smo, ¨Ovo je savršen lik za Anthonyja Hopkinsa,¨ kaže jedan od scenarista Ken Nolan. „I dva dana poslije dođe nam Michael, „I tako, imamo Anthonyja Hopkinsa.“ „ Drugi lik je Cogman, psihotični robot –butler („On samo želi ubijati ljude“ – kaže jedan od scenarista) kojeg je sam Spielberg nazvao „najboljim malim likom nakon Yode.“ Scenarist Matt Holloway, veliki fan Downton Abbeyja, usput je komentirao kakao bi bilo zabavno da Jim Carter daje glas ovom liku. Nedugo kasnije Bay je objavio „Jim Carter –imamo ga.“ „Dobro je biti Bay,“ kaže Nolan. „Svi ti kažu da.“

 

 

Film Transformers: Posljednji vitez, u distribuciji Blitza, pogledajte od 22.6. u svim kinima i najboljim formatima: IMAX 3D i realD 3D.