Novo u MAXtv, B.net, Iskon, Optima, Vipnet i H1 videotekama!

Riddick – Vladar tame

Riddick

Nakon što ga Nekrozori izdaju i ostave da umre na zabačenom planetu, Riddick se bori za svoj život s izvanzemaljskim grabežljivcima te postaje snažniji i opasniji nego ikad prije. Uskoro na planet iz drugih dijelova galaksije dolaze i lovci na glave koji misle da je Riddick njihov sljedeći plijen, ali otkrivaju da su samo pijuni u velikom planu osvete. Dok su njegovi neprijatelji točno ondje gdje on želi da budu, Riddick pokreće opaki napad prije povratka na svoj rodni planet Furyju.

 

Ljubav je u zraku

AmourTurbulence

Francuska romantična komedija u kojoj se ženskar Antoine, odvjetnik koji živi u New Yorku i koji putuje za Francusku na posljednji krug intervjua za posao, u avionu slučajno zatekne u sjedalu pored svoje bivše djevojke, umjetnice Julie. S obzirom na nezgodne okolnosti u kojima su prekinuli, sedam sati leta koji su pred njima čine se kao mučenje, ali moraju razgovarati i uskoro saznajemo kako su se upoznali, zaljubili i na koncu rastali, a i njih dvoje otkrivaju neke detalje koje prije nisu znali…

 

Jobs

_DSC2007.NEF

Biografski film o Steveu Jobsu (Ashton Kutcher) prati karijeru suosnivača Applea od početaka u garaži do statusa jednog od inovatora računalne industrije koji izaziva najviše divljenja. Pratimo ključne momente koji su doveli Jobsa do uspjeha i razgovore koji su ga pretvorili u tako kontroverznu osobu među kritičarima, u intimnom portretu motiviranog i kompleksnog čovjeka koji je posvetio svoj život stvaranju revolucije u načinu na koji koristimo računala.