Upoznajte KRADLJIVICU KNJIGA

U vrijeme najvećeg zla u ljudskoj povijesti i nevjerojatnih opasnosti, jedna je djevojčica uspjela pronaći ljepotu života u najgorim uvjetima te ju prenijeti drugima. Dok Hitler i nacisti uništavaju ljude svojim riječima, Liesel ih krade nazad i s njima priča svoju vlastitu priču.

Upoznajte KRADLJIVICU KNJIGA, ekranizaciju mega uspješnog romana Marka Zusaka prodanog u više od osam milijuna primjeraka, Liesel (Sophie Nélisse) koja živi s posvojiteljima, velikodušnim Hansom Hubermanom (Geoffrey Rush) i njegovom zajedljivom ženom Rose (Emily Watson). U šoku zbog tragične smrti svojeg mlađeg brata koja se dogodila samo nekoliko dana prije nego što se upoznala sa svojim novim roditeljima, stidljiva Liesel ima poteškoće s uklapanjem kod kuće i u školi gdje joj se vršnjaci rugaju jer ne zna čitati.

Odlučno i pomalo opsesivno, Liesel se trudi to promijeniti uz pomoć suosjećajnog pape Hansa s kojim radi danonoćno čitajući svoju prvu knjigu, priručnik za sprovode, koji ukrala na sprovodu svog brata.

Lieselina ljubav prema čitanju i rastuća privrženost prema novoj obitelji još će više doći do izražaja kad se sprijatelji s novim gostom u domu Huber-mannovih – židovskim izbjeglicom Maxom (Ben Schnetzer) koji se skriva od nacista u mračnom i vlažnom podrumu i dijeli njezinu strast prema knjigama…

Redatelj filma KRADLJIVICA KNJIGA je Brian Percival.

Pogledajte film KRADLJIVICA KNJIGA u CineStar kinima od 23. siječnja.

Obavezno posjetite OSCAR REVIJU U CINESTARU koja će se održati od 30.1. do 9.2. i pogledajte film ‘Kradljivica knjiga’!