ODRED OTPISANIH

Warner Bros. Pictures okupio je najveće zvijezde i smjestio ih u svoj novi film Suicide Squad (Odred otpisanih), te na velike ekrane donio najveće negativce DC Comics’ tima koje su Robert Kanigher i Ross stvorili davne 1959. godine.

Skupina jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutirani su za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller (Viola Davis). Pod nazivom ODRED OTPISANIH kreću u pogibeljnu misiju, preopasnu za obične snage sigurnosti i vojske, koja ima je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice.

U glavnim ulogama našli su se Will Smith, dva puta nominiran za nagradu Oscar, kao Deadshot, Joel Kinnaman kao Rick Flagg, Jai Courtney kao Captain Boomerang, Margot Robbie kao Harley Quinn, Cara Delevingne je Enchantress, Jared Leto, dobitnik nagrade Oscar u ulozi Jokera te mnogi drugi.

Režiju potpisuje David Ayer, redatelj filma Fury, producenti su Charles Roven, producent filmova Vitez tame te nadolazećeg filma Batman V Superman: Zora pravednika, te Richard Suckle producent filma Američki varalice. Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson i Geoff Johns su se našli u ulozi izvršnih producenata.

Film ODRED OTPISANIH u distribuciji Blitz film i video moći ćete pogledati u kinima od 4. kolovoza.

Do tada uživajte u traileru uz glazbu legendarnih rokera iz grupe Queen:

https://youtu.be/SGxw4BJJrOM