ODRŽANA SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA “DOM GOSPOĐICE PEREGRINE ZA ČUDNOVATU DJECU”

Jučer je u CineStaru Branimir centar održana specijalna projekcija filma DOM GOSPOĐICE PEREGRINE ZA ČUDNOVATU DJECU za mlade youtubere, njihove followere i sve čudnovate. Film je nastao prema istoimenom bestseleru u nakladi Lumena, a partner projekcije je bila Coca-Cola.

Ostani čudnovat. To znači ne samo prihvatiti ono što nas razlikuje od drugih, već i ponositi se time. To je misija izražena u dvije riječi koja tvrdi da nije samo cool  bit drugačiji – već i potrebno. Upravo ta tema je i zaintrigirala tvorce ovog filma.

Vizionarski redatelj Tim Burton donosi nam nezaboravni film snimljen prema hit romanu. Kad Jake otkrije tragove koji mogu pomoći riješiti zagonetku paralelnih stvarnosti, nabasa na tajno sklonište poznato kao Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu. Dok se upoznaje s djecom u domu i njihovim neobičnim sposobnostima, Jake saznaje da je sigurnost iluzija i da su u opasnosti od moćnih i skrivenih neprijatelja. Mora spoznati što je stvarno, kome može vjerovati i što se zapravo krije u njemu samome. To je priča koja nas uči da trebamo prihvatiti sve ono čudnovato i izvorno koje se krije u svima nama.

DOM GOSPOĐICE PEREGRINE ZA ČUDNOVATU DJECU, u distribuciji Blitza, možete pogledati prvi pretpremijerno 28. rujna u svim kinima.